Snimio čovjeka sekundu prije smrti
110
Šokantna naslovnica razbjesnila čitatelje New York Posta
Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sarajlije? vi ste kao pomogli Denisu Mrnjavcu u tramvaju? ha? m.r.s bagro licemjerna ovog novinara treba objesit
Američki kretenizam at its best !!!
Cekaj pa ispod perona ima mjesta da sagnes i sakrijes fino dok ne prodje voz, tako je napravljeno za slicne slucajeve.. druga stvar, fotograf je fol trcao i slikao.. aha, i nikog nije bilo na peronu osim fotografa.. aha, i covjek stojao i fol se pokusavo popet na po stanice umjesto da trci u suprotnom smijeru jer voz svakako koci.. aha
Gurnuo ga luđak na šine ! Vozač voza ga pregazio ! Publika samo gledala ! A nastradali čekao i nije ni pokušao pobjeći u drugi smjer. ALI zato je FOTOGRAF kriv !!! Kao u romanu. Ili još bolje: kao u Bosni. Uvjek je neko drugi kriv.
Ima li iko normalan ovdje? Pa Avaz bi objavio foto sekvence kako ga voz komada, sve sa najboljom mogucom rezolucijom da mozes uz kafu analizirati dijelove mozga, kostiju lobanje i ociju kako se razlijecu po pruzi a vi se kao perete kako Amerikanci zbog slave objavljuju ovakve slike. Avaz to radi zbog tiraza a ni ostali nisu nimalo bolji.
@ Mujo Kako ti po nicku znas koji sam ja ?? Fotograf je Arap ,bilo koje vjere,koji je dobacio u US. Ljigavac i jad,kao i svi Arapi,posebno oni iz \'boljih porodica\' koji se uspiju docepati Zapada. Adnan je bio klosarcic i nafurani kre.ten,umro je onako kako je i zivio,kretenski.
Da je neko mogao pomoci, pomogao bi. Stvari se brzo desavaju. Dok se okrenes, skontas sta se desilo vec je kasno. NA KRAJU POLETIS A TAJ RETARDIRANI I TEBE POD VOZ GURNE. Nije prvi put da im ljudi padaju u ove jaruge gdje su sine. STO NE NAPRAVE OGRADU UZ SINE I NE UKLONE RETARDIRANE SA ULICE. Morali neko rizikovati i svoj zivod zbog AMERICKE administracije.
zivko @ po ovome imenu nemozes biti siguran da je religije na koju ti pucas..moze biti i tvoj ..ovo sto si ti na adnanovu smrt se smijao..smijat ce se neko i tvojoj nesreci...::)))
Moram skrenuti paznju da je fotograf neki Umar Abassi a ocekivati ljudskost od nekoga Abassija je smijesno. Dobro je neko rekao kada se Adnan davio u govnima Miljacke,mi smo svi gledali ali ja nisam samo gledao,ja sam se kolutao od smijeha !!
Ovo je pravo lice Amer\'ke
20.12.2012
Slicna situacija je kod nas bila kad ste vi slikali kako se jadnik utapa u miljackoj
ajde vise i taj smak svijeta ili globalna promjena svijesti, ovo vise ovako ne ide! :(
a ima li videoklip?
http://www.youtube.com/watch?v=xq7WYtGYebc
I mi smo sjedili i gledali puno puta, nije nam na mjestu da optuzujemo druge. Gledali smo Denisa, gledali smo Adnana i Vedrana. Svaki dan evo gledamo i guzice dajemo a ne reagujemo, ne zalimo se...
Je li covjek prezivio ili ne dragi novinaru???