Komentari (268)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne postoji veličanstveniji i ljepši govor od Allahovog. Tačka.
Slažem se. Ali ti ako si musliman morao bi prestati sa svakodnevnim komentarima u kojima pljuješ Bosnu i bosanske sportiste. Ili samo hoćeš da uđeš u top s tim komentarom...?
Ne pljujem, trollam, a vi se primate :P
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Allahov smirujući govor :)) "A srca se doista kad se Allah spomene smiruju" :)
Nisi jarane čuo Allahov govor. Nit ga je iko čuo. Vrati se u realnost.
opustite se i poslusajte Allahov govor :)) ti mozda nisi cuo, evo prilike poslusaj: https://www.youtube.com/watch?v=6WvHMNuhH3Y
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Sve vjere su izmisljotine! Kuran i Biblija sadrzavaju mnogo kontradikcija i gluposti
Ništa bolje ne smiruje nego glas Lise Ann.
Naravno da je Allahov Veličanstveni govor. Za neupućene, Kur'an znači recitacija, a recitacija jeste govor. Obzirom da je Muhammed s.a.v.s. nije znao čitati ni pisati, a dobijao je Objavu preko meleka Džibrila (Gabrijela), ashabi koji su zapisivali ajete zapisali su ih tačno onako kako ih je Poslanik s.a.v.s. izgovarao, zato imamo tedžvidska pravila tj. pravila izgovora koja mora poznavati svaki imam i učač Kur'ana i to je naravno ostalo nepromijenjeno hvala Bogu evo 1437. godina.
Kuran i Islam ne pripadaju samo muslimanima več čovječanstvu. Iako sam musliman, moram reći da današnji muslimani sve više štete Islamu. Islam je pravda i ljubav....beskonačna ljubav i oprost.
Ako Bog postoji, ateizam je za njega manja uvreda od religije
Kakva glupost. Ako zaista želite znati šta je prva asocijacija prosječnog evropljana kad čuje arapski jezik, pustite koji kuranski ajet dobro pojačan na dvokasetašu u avionu. I kao začin C dodajte jedno gromoglasno "Alahu ekber".
Minusašima predlažem da probaju navedeni eksperiment. Neka mi samo prethodno jave na kojem su avionu. Nipošto ne želim propustiti tu predstavu.
Zalosno kako se ovi mrzitelji javljaju samo da bi negativan komentar ostavili...Zalosno!
propaganda
Sama količina mržnje koju ispoljavaju ateisti dovoljno govori o tome koliko je njihov pogled na svijet "ispravan".
Ma idu nam na zivce ovi sto ne znaju mislit svojom glavom :) Glupost iritira baki moj :)
pa i ja kad upalim budha bar mix opustim se ovo ne dokazuje nista bajke za naivne
Uh brate ti si skroz zastranio.
mozel jedan za BH? posljedice jbnja u zdrav mozak dvest i kusur godina gladovanje s preponama zaglavio na birou zauvijek potrosnja sedativa po glavi stanovnika itd itd ;D
Kur'an rijec bozija, perfektna u svakom pogledu ... jup sve dok ne uzmes i s razumijevanjem procitas :) http://www.answering-islam.org/Quran/Contra/ashraf.html 11 kontradikcija Kur'ana (oli ti ga ajeta koji pobijaju sami sebe) Meni vala dosta jedna da shvatim da citam bajke :)
Ma ti si glupson. Niti jedan ajet nije u kontradikciji nego je tvoj pasivni mozak u kontradikciji sa tvojim poganim jezikom.
Argumentovano, argumentovano bajo moj nema sta... uzmi procitaj, ukljuci tintaru....
vjera mira i ljubavi !
Kao sto neko rece danas,ovaj klix kao da je u vlasnistvu saffa,sve je ocitija promocija islama i muslimana..sad su nasli neke vehabije sa zapada koji obicno ovako divljaju po ulicama,dijele Kurane i ostale stvari i uznemiruju normalne gradjane da reklamiraju..klixov google tab laganini dobija iksic,definitivno je preslo sve granice..
Koja glupost nevidena!A ,ha,ha,,,Ovaj portal je koma!Evo upecali smo se,,a,ha,ha,,Ezan za 90% ljudi na svijeru znaci:nista!Evo sad cemo ,urednice klixa, svi preci na islam!A , ha,ha,,,koji glup pokusaj propagande!!Dajte sada opet clanke o svecenicima koji brane pedofiliju!Niste providni, ha, ha