Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snowdena hoće da ubije njegova vlada injekcijom, a mene moja glađu. Njegov zločin izdaja, moj nepripadnost nijednoj stranci.
samo se brani jaro
Rusija sad vaga... Uletila im zlatna koka pa sad kuju planove kako da je unovce. Kladim se da iza kulisa teku pregovori o ustupcima koje ce SAD napraviti da im ovi izruce Snowdena, ako SAD kojim slucajem ne pristane na zahtjeve Rusije, onda mu mozda odobre privremeni azil pa se budu cjenkali poslije... Sjecam se kad je SAD najavila bombardovanje Srbije, a Rusija se digla, pa prijeti, pa ovako ce pa onako ce, pa prica kako ce pola Ruske flote uploviti u Mediteran, na kraju nista NATO istamburao Srbiju, a Rusija ni prstom makla nije, a sasvim slucajno u isto vrijeme pocinje drugi Cecenski rat u kojem Rusi porazavaju Cecene koji su ih u prvom naprasili i uzimaju njihova naftna polja bez ikakve osude zapadnih medija...
ma hajde ljudi....ovakvih je bilo ihihi za vrijeme hladnog rata i CIA ih je sve lagano ukokala samo u taj vakat nije bili twittera, interneta pa niko nije ni znao ni cuo sta se dogadja.
Pa hoce covjek da likuje informacije u javnost a radio je za CIA. I znao je i sam od pocetka u kakvu se igru upusta, sad normalno je da ga traze da bi odgovarao za konsekvence u koje je se sam upustio.
Sve je laž, kaže Dino Merlin, a bogami i ovo vuče na to. Čudim se da već nisu film počeli snimati. Kakva drama...virtuelna.
On da je objavio sta bitno davno bi istruho.Objavio ono sto imalo pametan covjek vec zna i lafo nesto izofiro USA. Niđe veze ;)
Glupo! Amerikanci samo nastavili prikupljati podatke i špijunirati koga stignu. Niko im ne može ništa. Ako je Snowden ovo uradio iskreno samo se upropastio, a ako je u pitanju nešto veće nama običnim ljudima to nikada neće biti jasno. Samo ćemo vidjeti posljedice toga. Nažalost.
Predaj za azil u BiH pa da vidis sta je sranje od zivota , ovdje ni Bear Gryls nebi prezivio :-D
Ma ovo je samo jos jedan potureni fitilj, kao sto je poturen bio Gavrilo Princip, sve je bilo spremno za rata i prije Gavrila, samo im je trebao povod...
E jesi mi pametan , sjedi jedan
zerocool@ hoces da ti pricam malo o EVANGELISTIMA, o nuklearnom ratu zvanom ARMAGEDDON... znas da im je Rusija glavni krivac u svemu tome... helem... da nam je Bog na pomoci...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Znaci ako ga kojim slucajem ubio eh onda ce Amerika biti citavan crna hronika ko me skonto skonto je , eto ja ne bih uopste os'o u ameriku kad bi njega ubili , nemo's svom noz u ledja bosti nikako ... a Snowdenu svaka cast , da barem kod nas ima ovako postenih ljudi ko sto je on ...
joj rukopisa ko u osnovca
@ju, kako znaš kakav je rukopis u osnovca kad si ti u obdaništu zaglavio?
nece ga roknut ,,, sta vam je , ovo je davno rezirano !! heh Ako ga roknu tek tad ce sranje da se desi !! :D :P
Snowden izdrzi, Bosna je uz tebe
Thank you my Bosnian friends! I am glad to hear that you support me. Naučio sam malo i bosanski dok sam ćeko na aerodromu. Kako ba ono Željo izgubi. Ja sam inaće big fan of Željo. Ipak, svaka ćast momcima za borbu. Dobit če ih na koševu. Veliki su mi uzor za movaciju. Eto, poselami pa se maybe ćujemo again.
NICK TI JE BAS COOL !! al obiljno !! samo roknut ovog lika nece,ovo je izrezirano davno ,,,
Ma neće, Snowden je paranoičan. Kad su to Sjedinjene države ubile koga?
Ma ameri nikoga ne ubijaju, oni te samo "humano zadave"...
Ajde u Bosnu, ima mjesta ne birou :D
na *