Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NjV šokiran potezom srbijanskog đilkoša i masonskog gangstera Radončića (kog je Vatikansko-londonska osovina zla, u najciničnijem potezu u istoriji, postavila za ministra - POLICIJE!) a koji, tek što je Bosanski Vitez i heroj komandant Kutlovac sabotirao kolonijaliste u Sudanu, tamo na zahtjev zloglasnog "UN" već šalje novu jedinicu plaćenih ubica da "osvjetla obraz" zlu te do kraja oblati Bosnu - što mu je očlto zadatak pošto je agent SRBIJANSKE TAJNE SLUŽBE; pozvao političku javnost na OTPOR ovom đilkošu i kumu mafije http://wiki.royalfamily.ba/wiki/Mensur_Omerbašić
WWW.ba-....Janki'Amerikanki....!!
da nam je makar snijega
lijepa BiH
Ovi ameri su uzasni soferi
Pozdrav iz Kanade,gdje sam ja trenutno -29. Nista posebno,ionako sjedim u kuci citav dan,ne orem,ne cijepam drva..bio malo u shopping,snijeg cvrci pod nogoma od hladnoce,auto pali ko mina,grtalice ciste puteve...nista posebno,ali ga zato Ameri dramatizuju. jos nesto ne kaze se "na" , vec "u" Quebecu,jer isti nit je ostrvo nit planina,vec provincija.Jedino ako pisac je mislio "na sjeveru",ali gore zive samo Eskimi ,polarne mede i njih pono ne sikira minus.
@el camionero Kod tebe nešto kao: 12. avgust Uselili smo se usvoju novu kuću u Kanadi. Tako sam uzbuđen! Ovdje je tako lijepo. Planine su prekrasne. Jedva čekam da ih vidim prekrivene snijegom. 14. oktobar Kanada! To je najljepša zemlja na svijetu. Lišće je poprimilo one divne nijanse žute i narandžaste boje. Vozio sam kroz prirodu i vidio par jelena. Tako su graciozni! To su najljepše životinje na svijetu. Ovo mora da je raj. VOLIM KANADU! 11. novembar Dan Sjećanja (kanadski državni praznik). Lov na jelene će početi uskoro. Ne mogu da zamislim da neko može ubiti tako divnu životinju. Nadam se da će uskoro snijeg. Tako je divno. 2. decembar Noćas je pao prvi snijeg. Ustao sam i vidio sve pokriveno bijelim pokrivačem. Izgleda kao najljepša razglednica. Izašli smo, očistili stepenište i prilazni put, a onda se grudvali (ja pobijedio!). Kad je došla grtalica morali smo ponovo da očistimo kapiju. Koja divna zemlja! Volim Kanadu. 12. decembar Noćas opet snijeg. Opet prošla grtalica i zatrpala kapiju. Ovdje je prekrasno. 19. decembar Noćas opet snijeg. Nisam mogao izvesti auto da idem na posao. Ovdje je zaista divno, samo sam malo umoran od lopatanja. Opet jebena grtalica! 22. decembar Ovo bijelo govno opet padalo cijelu noć. Dobio žuljeve od lopatanja i leđa me bole. Ovaj majmun sa grtalicom kao da se krije iza ćoška i samo čeka da ja očistim ispred kapije. Šupak! 25. decembar Sretan jebeni Božić! Još malo usranog snijega. Ako mi ikad padne šaka ovaj peder što vozi grtalicu, ubiću ga. Mater im ***, što ne posipaju više soli po cesti pa da se brže otopi. 27. decembar Noćas opet snijeg! Ne izlazim već tri dana sem što čistim snijeg kad god prođe grtalica. Ne mogu nikud ići, auto se zaglavio u brdu snijega ispred kapije, a i hladno je. Kažu da će pasti novih 30 cm tih govana. 28. decembar Prognoza je bila loša. Palo je pola metra. Ako ovako nastavi, neće se otopiti do ljeta. Grtalica se zaglavila i taj šupak došao od mene da traži lopatu. Rekao sam mu da sam slomio već šest lopata čisteći ta govna sa vrata što ih je on nabacao i zamalo da sam mu je slomio od glavu. 4. januar Najzad izašao iz kuće. Otišao do prodavnice da kupim nešto hrane. Kad sam se vraćao udario kolima jelena. Šteta na kolima $3000. Te jebene nemani trebaju biti ubijene. Svugdje ih ima. Što ih lovci ne pobiše jesenas! 3. maj Odvezao kola kod mehaničara. Nevjerovatno koliko su zarđala od ono malo soli što su sipali. 10. maj Selim na Floridu. Ne mogu ni zamisliti kako neko normalan može živjeti u toj jebenoj Kanadi.
@Turcin ima drugi dio na Floridi i vrucine, daj vracaj se nazad u Bosnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Je li ovo njih tek dokačio onaj "veliki snijeg" od 2011/2012, tačnije 4. februar 2012. godine?
2.2. pocelo je 2.2.2012, sjecam se dobro tu noc mecave...
"U četvrtak je na Quebecu zabilježena temperatura od 46 stepeni Celzijusa." žega nesnosna...