Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lance na kamile....
Kamile na aparatima :)
Sudnji dan neće nastupiti dok se u Zemlji Arapa ne pojave livade i rijeke...
as83 da u pravu si, vecina stanovnika dzehenema cine zene, a bice i pun onih koji ismijavaju Allahove naredbe kao sto je nosenje hidzaba, jer je to obaveza svake muslimanke. A upravo zbog takvih losih komentara i ismijavanja poslanika sam napisala ovaj gornji komentar. Bolji je od mene od tebe i od svih nas, selam
HADZIJAAAAAA
evo moja mama kaze da su im to Rusi poslali ne bi li se oni malo zgrijali
Arapi odustaju od Ilidže, vraćaju se kući
no sikiriki, dolaze u pomoc bosanske zimske sluzbe (samo dok stavimo lance i lopate jebg opet smo nespremni).
Nas ako Allah u Bosni ne kazni cunamijem mozemo samo reci dobro smo prosli kakav smo narod ,pogotovo se obracam Bosnjama !!!
a kakav su to narod Bošnjaci?
Sad cemo mi ici u Saudijsku arabiju da gledamo snijeg...
Spominjete poslanika, a ako vec spominjete samo cu reci ovo Muhammed a.s. je bio i ostao najbolji covjek koji je hodao planetom od njenog pocetka pa do sudnjeg dana. A sta je s vama???
šta kaže muhamed, vidio sam džehenem i većinu stanovnika džehenema čine žene. lol
klix mi uporno briše komentare a ja samo citiram ono što piše u buharijevoj zbirci hadisa. naravno najbolje se praviti da to ne postoji a ko nije pročitao još bolje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Eh sad čemo mi tamo a njih ostaviti ovdje.
Ja kont'o da je poceo snijeg i zatrpao mijadzu na Alipasinom..
Taman ce se priviknuti za zivot na El Idzi..
Ovo ce biti sve cesca pojava, Poslanik a.s je rekao "nece nastupiti sudnji dan dok pustinja ne ozeleni",najvjerovatnije da dolazi do blagog pomjeranja polova, Arapi ce dobiti umjereniju klimu a mi cemo dobiti topliju sa blagim zimama sa malo ili nimalo snijega.
dobar neki decko taj poslanik
@dvijepalme To o cemu ti pises je ubaceno od strane engleza i njihovih vehabija, to je ista stvar kao i gey crkve ili dzamija za transeksualce.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Snijeg u pustinji ,a 12C u Moskvi
ne lupaj nazzi
Ko im j... mater. Imaju ušteda na struji i hlađenju, a našim političarima naše pametno glasačko tijelo hladi m..a puhanjem usnicama
Sry ako sam nekog uvredio. Nije mi bila namjera :)
materi se sad izvinjavaj.. duboko sam pogođen tom izjavom.
Bit će rodna godina,procvjetati će pustinja,ohladi će se usijane glave u Saudiji.