Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Asada je neko vec osudijo,ceka se pogodno vrieme....
S m r t Imperijalizmu, Cionizmu i njihovom cedu Vehabizmu!
Al Jazeera i imperijalisticko-cionisticko-vehabijska propaganda kaze: Kad pucaju teroristi, ne zna se ko puca. Kada im se suprostave regularne snage sigurnosti, onda su to stravicni zlocini protiv golorukih i neduznih civila.
Pucaju teroristicke grupe naoruzane i placene od strane Zapada i njegovih marionetskih rezima iz regije, a cine i brojne druge zlocine..Kada ih se pokusa obuzdati, to je krsenje njihovih ljudskih prava i slicne trice i kucine kojima nas zasipa Al Jazeera, CNN i drugi imperijalisticki mediji.
Asade ili satri bagru ili bježi. Ne dozvoli da te zioselafije vucaraju po hladnjačama.