Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im tata Putin obezbijedi struju.
..... sve već vidjeno......gdje je onda kraj ljudskoj gluposti......
Ko voli rat u kuci mu bio... uvijek po jadnom narodu. Vojna industrija... novci su u pitanju. A narod ovce kao i svugdje.
pa narod radi u vojnoj industriji
#smucek# Radi narod u mnogim industrijama...fabrikama... ali to ne znaci da mu je super. Rade mnogi u Pivari, ali se samo selimovic bogati. Pogledati film Lord of War... pametnom ne treba vise.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rat je veliko zlo. mi to znamo u bosni,mozda bolje nego iko drugi. i danas smo optereceni djelima "nasih" divljaka i njihovih debila.
Opet povrh muslimana, muslimani opet ispaštaju.
a jel tuzlak sto u clanku ne pise od cije artiljerijske paljbe se uopste skrivaju u sklonista pogani mediji, i glupi narod, vjerovao da je zapad donio demokratiju u kijev... ni janukovic "diktator" nije na svoj narod pustio tenkove kao ovi "demokrati"
Razorite me i uništite me
sa zadovoljstvom uzduz i poprijeko