Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zapadni svijet ionako svašta jede, tako da im ovo neće predstavljati problem ;)
KOLIKO VAS VATIKAN MRZI DA VAM JE NADJENUO I TA SMIJESNA IMENA PO KOJIMA VAS I DANAS UTORAVA: SRBI = latinski, serf = roblje HRVATI = croatini = kreteni BOSNA = bosnae = pravi volovi, goveda BOŠNJACI = turski, bosh+nyak = bijednik, iz tur. bos+nya = ničija zemlja " K L I X " nije misterija već igra riječi od C ( a t o ) L I C S ), a moderiraju ga katolička mladež i popovi koji "civiliziraju glupe Bosance sa 100000-ada unosa. U tom spec. ratu cenzurisan je web bosanske dinastije: http://is.gd/sW9lTx
Srecom, toga nema kod nas!
Rekoh davno, SRNj propo ko zeton jos '95.
Pa kod nas je ovo ustaljena praksa već godinama.
Ko god zivi u Njemackoj zna pravilo: Schwein vom Serben, Rind vom Türken i gotovo! U manjim, domacim mesarama se ovakvo nesto ne moze dogoditi. A ko zeli biti jos sigurniji lijepo pravac na selo. Eh tu ce dobiti domace 100%. Ova me informacija uopce ne iznenadjuje, jer ko meso kupuje u Netto-u, Lidl-u ili Aldi-u ne treba ni da ocekuje nista bolje!
U Njemackoj je ovo skandal, a kod nas bi bilo dobro ako je bar omjer svjezeg i starog mesa 50/50.
Njemački kavalitet. ...
Kod nas je to "dobra poslovna praksa", jedeš ćevap, koji je sve samo ne ćevap.. P.S. Najjača je kampanja "Argete", pod nazivom „Odobrile mame“, međutim tate/babe znaju, ništa bolje od domaćeg suhog mesa i sudžuka..
To za sudžuk je neoboriva istina. A Argeta po kvaliteti debelo odskače od drugih pašteta proizvedenih na ovim prostorima. I po cijeni.
@sizif111 Sizife, moram te demantovati u vezi tvoje za "Argetu". Jesi li probao "Bajra" Pileti kokošiju paštetu, inače domaći proizvođač (BiH)? Probaj, pa ćeš sigurno revidirati svojnstav u vezi "odskakanja kvaliteta "Argete"", a što se tiče cijene, "Argeta" iznosi 1,60 KM/kom - 2,20 KM/kom, dok "Bajra" iznosi 0,95 KM/kom, jasno kao dan.. http://namirnice.ba/namirnice/probali-smo-bajra-pileti-kokosiju-pastetu-i-imamo-samo-rijeci-hvale-recenzija/
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa to rade svi!!