Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovdje izgleda nitko ne misli na ovu jadnu planetu, ljudi ce sami sebi donijeti tz."smak svijeta"
Koji K...c ih upozoravate, radite svoj poso i sutite
filozofi bih ujedinite se!
Ima se, može se.
evo samoubica, zlobnih , na okupu.. ako je vama dosadilo zivjeti, uradite to dostojanstveno, u samoci, bijedo.. zivot je borba, ali sigurno ne za dokazivanje sile i "pravde"... to zadrlo ko mutavo, pa su sad oni u pravu , mada isti kao i oni protiv kojih se bore.. tipicno!
Ne'a logike!
Ubrzo ce abd i nasi iranci da nesto tako urade po drugi put i vjerujem zavrsno uspjesno ;)
Samo naprijed,makar se pokrhali jos danas. Nemaju ni Ameri,Izrael,Francuska Britanija samo pravo na nuklearno oruzje ili im je Bog dragi dao zastupnistvo iskljucivo njima i kako bi branili svoj imperijalizam 21 stoljeca, osvajanje i legaliiranu pljacku.Spomenuo sam samo ove gore jer su ti koji se plase toga najvise.
pa da PUkne zemlja napola :O
ISKRENE ČESTITKE NARODU SJEVERNE KOREJE !
E sad ce smak svijeta: http://www.youtube.com/watch?v=Sjks6Vy3cCs