Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Wow, mora da se Obama trese od prijetnji velike Sjevernokorejske armije, koja je jedna od tehnološki najnaprednijih armija na svijetu, sa svojim MiG-ovima iz 60-ih godina prošlog stoljeća, ili pak tenkovima iz 50-ih godina. Šta će jedna Amerika sa stealth tehnologijom, laserski navođenim raketama, F-22 Raptorima, Abrams tenkovima, B-2, B-52, F-18, 16, 15, i drugim F-ovima, nuklearnim podmornicama, nosačima aviona Nimitz klase, površine ko jedan omanji korejski grad, UAV dronovima, vojnicima budućnosti, satelitskom komunikacijom i navigacijom, te vojnim bazama raspoređenim širom J.Koreje i dalekog istoka. Ma nisu oni Dragom vođi ni do koljena. :))))
A da ne spominjem godišnji vojni budžet kojim mogu kupiti S.Koreju jedno 100 puta, ili nuklearne bojeve glave, MOAB-e, Trident rakete, Patriot rakete, Iron shield itd.
ne trese se. ali- iza onog luđaka u koreji stoji brat kinez. tu se stvar komplicira.
Pas koji laje, ne ujeda :)
Sjeverna Koreja izaziva Lava. Kada im Amerika baci atomsku,onda ce se kajati.. glupsoni
Nisu retardirani. Oni su samo malo retardirani
S.Koreja=Srbija
u Muhibu ulazi XXL = jednocelijski organizam
Amerikanci samo provociraju, sa vojnim vjezbama, sa brodovima, i naravno da Sjeverna Koreja reaguje, kao sto svaka slobodna zemlja treba da reaguje kad joj neko prijeti. Najveca opasnost svjetskom miru nije Koreja ili Iran nego upravo Amerika. Poznati "mirovnjaci" koji su przili milione civila napalmom u Vjetnamu i Koreji. Humanisti koji su bacili dvije atomske bombe na civile. Ne kruze sjevernokorejski ratni brodovi oko Kalifornije, nego razne fasistice flote oko Sjeverne Koreje.
a što su morali istrijebiti indijance u startu
Čaćkaju mečku u pičku, al bukvalno!
Joj sto smaraju, ne znam sto ih vise ne sravne sa zemljom...
Kako su vise dosadni sa ovim... i oni i njihov lider/pingvin... Do sad su 100 puta upozoravali na "uzasnu katastrofu" i ostale gluposti, pa nikad nista se ne desi, neznam sto mediji uopste prenose ovu suplju kad se zna da od toga nema nista...