Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...........dočekat će ga dragi vođa na warcraftu..........
Mada ga cijeli svijet podcjenjuje jer je mlad i neiskusan, on je do sada pokazao veliku mudrost kako se vodi politika komunističke zemlje sa uspješnom strategijom protiv imperijalizma. Ovo je Titova škola, ne zaboravite.
Svi nešto prijete, ali niti jedna velesila ne bi smjela ući u otvoreni rat sa drugom, jer nikad ne zna šta je druga strana osmislila i koliko je ispred tebe.
KUPUS JEDI ALI NE POKLEKNI...
Uh, SAD-u se sve tresu gace od straha :)
sjeverna koreja 7:0 portugal
Svako poznaje ovakvu osobu: Zajebava i izaziva svakoga oko sebe ali cim ti njemu vratis on bi ti pobio citavu familiju.
Vidi ushicenja i suza radosnica kad se veliki vodja spusti medju smrtnike :-) Veliki vodja malo lici na Mao Ce Tunga iz mladjih dana. Kao da imaju istog krojaca. Zelim im svu srecu svijeta protiv americkih zlocinaca.
Ono kad srbin koji slavi cetnike po klixu nekog nazove zlocincem :D
Insomnia, ja samo zlocince nazivam pravim imenom. Ne znam o kakvim cetnicima pricas. Tema je Sjeverna Koreja i Amerika. Ako su tebi cetnici draza tema, a cini se da jesu, slobodno reci sta ti je na dusi. Ako si pristojan, odgovoricu ti na sva pitanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...zna kimi šta valja, i njemu i puku njegovom :) https://www.youtube.com/watch?v=W6eUp8_8YD0
...nasa vojska napad ceka spremila je malog topa spremila je malog topa topa, joooooooj....
Ovi će ući u Ginisovu knjigu rekorda za prazne prijetnje koje upućuju više...
Zasto imam neki osjecaj da Kim Jong Un uopste ne zna da "ratuje" sa "demokratama"