Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
iran, sjeverna koreja, sirija, tri rezima koja treba zbrisati sa lica zemlje ! i vise nikada ne dozvoliti da se takvi rezimi zakote !!!!
PLANETA JE UGROZENA 100 GOD.prije ovi mini prijetnji s.koreje..kako vi svi znate da s.koreja nema sta jesti,ko je bio od vas tamo
Hajde udari više,nesmiješ pi.ko,vidi ti glave.
Treba njima jedan Djoza da donese Hepek da him amplicira......Hepekkkkkkk...........
Oppa, Gangnam style!
dosta vise sjeverne koreje i njenih prijetnji ratovima, nuklearkama i destrukcijom (pa makar bilo i kao fol). mislim da je doslo vrijeme da se pocne NJIMA ozbiljno prijetiti, i staviti na test onog malog novog klepmpavog, cija porodicna dinastija drzi cijelu populaciju te zemlje kao taoce i licne robove.
Tako vam je to, kad retardrianom idiotu date da vodi zemlju (kod nas ih ima mnogo više od jednog) pa se taj počne igrati rata, a ne shvata da svojom glupošću može ugroziti cijelu planetu.
Ne mogu da vjerujem koliko su ovi sjevernokorejci nafurani... Pa zar nemaju pametnijih stvari kojima bi se bavili?!
evo treci svjetski rat na pomolu
uh da hoce rat neki dobar pa da bude dobrih vijesti
Nemojte ba ljudi to, pusti to, zar vam je do toga?