Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Deder jednu na Sarajevo, pobij ove smrdljive kvislinge, ove islamizirane srbokomuniste, dok nisu Kustu doveli da nam održi predavanje o \'islamskim fundamentalistima\'
sjaši kurta da zajaši murta..gala sama...
Punim i ja čunu bijelim gorivom
e moj stručnjak, znam za office 97, al za windows 97 još nisam čuo.
što se uvijek ova sirotinja puše. jedna od najsiromašniji zemalja na svijetu, al ima se za nuklearno naoružanje. da nisu tolike bilijarde trpali u naoruzanje, imali bi gotovo švicarski standard.
ali ja sam real-ly kopile, vlaško-tursko-grčko
Joj da mi je ove lansere da s njima lansiram Mostarske Poturice u Anadoliju,platio bi ih koliko zatraze.Samo ne znam koliko ih moze stati u jedan lanse,nekakvi su guzati ko i braca im Turci.
Iskreno smo zabrinuti ovim činom koji ne doprinosi stabilizaciji odnosa u regionu kaže se u saopštenju, izvinite, priopćenju OHR-a ured za jednu i drugu Koreju .
Ziku instalacija na slici, Pentium II, windows 97 ocam 66 MHz, 512 ko
pada na Japan 100%...greskom...
\"Na konferenciji parije će unuk Kim II Sunga, Kim Jong Un vjerovatno biti imenovan generalnim sekretarom Radničke partije, čime će dobiti status velikog vođe. On će postati vođa partije, države i vojske\" Ovo ko kod nas covjece, sin, unuk, zet...itd