Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Of course, I am just another primitive uneducated Serbian nazicommunist baboon who was also Bosniak until a centruy ago when I sold my nationality and my language for a pair of second-hand Wallachian peasant shoes.
Svaka čast mentalno zaostala primitivna boljševička braćo, ponosni i slobodni narode poslušnih plastičnih bezličnih lutaka!
NORTH KOREA BEST KOREA
F**k you all you little a**es, f**k you all, you make me sick. http://youtu.be/KqEN4SehQfM
STO JE AMERIKU PRPA UHVATILA HAHA
Izvinite mi ako sam vas ikad uvrijedio ili vam nešto loše učinio. Bio sam u zabludi da sam najjači, a u stvari sam bio slab čovjek. Sada neke stvari vidim jasno, i za mnoga zlodjela se kajem, a vama želim puno sreče i zdravlja u životu. Vjerujem da će mi dragi Bog pomoči, i da ću nači svoj mir na onome svijetu. Iza mene će ostati moja stara majka, koja me je jedina voljela i koja mi je sreću bila pružila. Zato vas još jednom, molim za oprost...
Ovi nemaju"ni za soli"ali imaju nuklearno oružje,koliko je to pametno u ovakvom svijetu kakav jeste,prosudite sami ?..
Lord have mercy on us genocidal Servian pagans.
Ne valja da jedna agresorska zemlja koja neće da prizna mirovni sporazum sa Južnom korejom, da se želi nuklearno naoružati. Oh da, i kad ovi pitaju zašto S.Koreja ne bi mogla imati nuklearno naoružanje, a agresorska Amerika može, neka imaju na umu da Amerika nije bila agresorska kad su razvijali atomsku. Amere je napao Japan u Perl Harbouru zbog prevlasti na Pacifiku, a ovi onda se nadigli da prave atomske pa su Japancima s pravom krhnuli dvije. Ali kad se jedna zemlja koja je već agresorska, želi naoružati nuklearno, a povremeno puca po Južnoj, onda i te kako ima smisla insistirati na zabrani.
koje zatucane budale, nemaju šta jesti, a ganjaju se fol s amerikancima u naoružanju. aghhahah... blesave komunjare.
ALAL VAM VJERA ,braćo koministi !!!! Sa Sotonom u Pentagonu samo silom,jer riječi Sotoni ne znače ništa
God bless you all Lord Jesus Christ, Son of God, have mercy with us, sinners
Don't be rude. I was in Medjugorje last year and everyone was so nice.
Koreja i to ona sjeverna. http://www.youtube.com/watch?v=Jb87okeVaFM
Kakva je razlika izmedju S koreanaca.....vlaha i zidova.....NIKAKVA.....svi su ista go-v-na ! SIKTER