Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je prosao za sada, mogli su ga raznijeti topom kako to vrhovni vodja radi.
Ovaj je priznao sve a nakon inteligentnog ispitivanja priznao je da je i on letio na mjesec zajedno sa Armstrongom, Oldrinom i Kolinsom.
Da kod nas uvedu ovakvu kaznu u danu bi rijesili nezaposlenost a brzo bi imali mrezu auto cesta bolju od eu.Mnogi bi skupe satove zamijenili krampama , djipove sa gradj. kolicima a i za boraniju bi ostalo dovoljno alata.
Kazna je ovolika iz jednog prostog razloga, advokat mu nije bio dobar. Da ga je kojim slučajem branio Omar Mjesečar to bi bilo nešto sasvim drugačije, doduše možda ovaj jadnik nije imao niti para da sebi priušti jednu ovakvu gromadu od advokata u obliku čovjeka - Tata Mumi.
a kaj je to teski rad, ne kuzim.... Jel to tesko radis ili tezak posao dobijes?
Pyshi chyny Kim Jong-unu
Isuvise blaga kazna za izdajicu.
Lijepa Sjeverna Koreja