Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
de ba zapucajte vise
Super ovo ide, još ako Korejci prikažu snimke orginalne 9/11 tek tada će biti sranja u americi.
Ovi nemaju pardona i ameri znaju to:)al svaka im cast na tome!To i jesu majmuni u tropskoj sumi...
LJUDI SU SAMO ISKRENI...TROPSKOJ ŠUMI...HA HA HA HA HA AH A...P OVOME SE I OBAMA SMIJE
nije los film
Majmuni su simpaticni. Mogli su i nesto bolje da smisle, mada je tesko u zivotinjskom svijetu naci usporedbu za najodvratnije ljudsko stvorenje na planeti.
Gde si ti, bre? Nema te nekoliko dana. Malo sam se zabrinuo. Kako si proslavio blagdane? U krugu obitelji?
...lice, da li bi bio ljubazan da nas upoznas sa cetnickim "zlocinima" pocinjenim krajem "21 stoljeca" kao i osobom koja te je ucila toj "povijesti"... :)).
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gledao sam film, nije loš, ima smiješnih scena.. :)
To je samo film... Kad film vrijeđa žrtve, narode ili druge kolektivitete to je onda neprimjereno, ali lideri ne mogu i smiju biti nedodirljivi.
Onaj sistem u S.Koreji nije vidio komunizma...zapravo komunizam nikada nije ni postao kao sistem vladanja tj. ni jedna zemlja nije uspjela da implementira ideje Marxa, Engelsa i Lenjin odnosno ideje komunizma u praksu (mada su se zvale komunističke)...
Ovima iz Sjeverne Koreje nije Tom & Jerry nije ravan :D
Ako nisu ravni onda su nakošeni ;)
US President is a monkey from tropical forest
U missed a "double r" in the word forrest, Sir.
forest se pise sa jednim r Forrest(sa dva r) je ime
.......e vidjećete za ovo:))))