Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitam, na uspješnom lansiranju rakete !!!
@Jedi knight \"Ne mogu oni lansirati rakete jer ne slušaju šta mi kažemo a samim tim su teroristi i mrze cijeli svijet\" - reče neko iz Bijele kuće.
Kapa dole! Svaka cast! Nek ima bar neko na ovom dunjaluku ko moze ˝svijetu˝ je ba t mamu a da mu nista ne smiju
JEDNA VLADA-JEDNA RELIGIJA-JEDNO ROBOVLASNIŠTVO!
@U.S.A j e b e m ti mamu u usta žvaljava.
god juga je bila drzava ipo,nije valjala samo bagri,eto sad je dobro kad sve uvozimo i samo saljemo novce van drzave da ne pricam o ne sistemu korumpiranosti,sami sebe izjedamo ko karcinom. bili smo mi europa prije svih
Komunizam je progres i napredak. Ako ih ne budu ometali, zastava S. Koreje vijorit će se na Marsu prije svih drugih.
Da Jugoslavija nije grohnula jos polovinom 80tih zbog trulog i korumpiranog sistema nacionalisticke stranke nikad nebi dosle na vlast... Ovdje dolazi do zamjene teza, Jugoslavija nije proplala zbog dolaska Nacionalista na vlast, nego su nacionalisti dosli na vlast zato sto je Jugoslavija propala...
Fljasnem ti seku po s.u,p,k.u dok je ka,r.a.m i to redovno... Koji si ti faktor da nekoga tjeras?? Koja crna Amerika i njihova kultura, pa oni su nastali prije 100 god. ne kontam sta ti sebi umisljas?? to sto oni vas taslace sa tim brendovima i otimaju vam ogromne pare za njih to ovdje ne prolazi. Ja nemam nista napravljeno u americi..
Da ne dodjose ove nacionalne stranke na vlast do sada bi i mi imali satelite u orbiti.
e viva il comunismo e la libertad!!!
hajde svi vi komentari iznad fino pokupite stvari i odjeb.aus u svoju sj.koreu i kinu... ah da prije tog ostavite svu odjecu americkih brendova svu elektroniku americku kao i muzicke i filmske cd dvd itd osim tog ostavite molim lijepo obicaje konzumacije americkih prehrambenih proizvoda i ostalog hipokriti...ccc...FLJAS!!! (samar svim mor.onima koji su komentarisali)
Svaka čast i duboki naklon. Podrška Sjevernoj Koreji narodu i država koja i ma snage da se odupre fašizmu zapadno-kapitalističkih govana. Nama Balkancima je zahvaljujući našem vodstvu da pušimo k u r a c zapadnjacima narednih bogzna koliko godina.
Bravo sa S.Koreju koja je kazala pravim teroristima da ima i odvaznih ljudi koji mogu reci cionizmu i terorizmu NE
Ovom prilikom ,putem interneta ( globalnog sretstva komunikacije ) želim da čestitam predsjedniku Sj.Koreje Kim Jong un-u i cjelokupnom sjevernokorejskom narodu na uspješno testiranoj raketi i odaslanoj poruci globalnoj h.e.g.e.m.o.n.i.j.i ( U.S.A. $ E.U ) da tri puta razmisle prije nego što u nekom m.a.s.o.n.s.k.o.m gnijezdu donesu odluku o disciplinovanju i m.a.s.a.k.r.u tog miroljubivog naroda... Biće hljeba,paštete i ćevapa , samo nek\' je slobode ! S.M.R.T____N.E.W_W.O.R.D_O.R.D.E.R-u-------SLOBODA NARODIMA
Dobro leti ovaj novi sjevernokorejski Galaxy.
Nije mi jasno sta sebi umisljaju ti lideri pojedinih drzava da oni odredjuju ko sta moze da radi,a ko nemoze. Pa taj isti Japan i sam ulaze ogromna sredstva u raketnu tehnologiju, i sami su poceli da lansiraju satelite u atmosferu, al to nije provokacija i to je OK. Pa amerika lansira rakete bukvalno svaki dan. Ko su oni da jednom Iranu, jednoj S. Koreji zabranjuju nesto sto oni i njihovi saveznici rade konstantno... Da budem jasan ne svidjaju mi se komunjare nigdje pa ni u Koreji, ali nek gleda svak svoga posla. Nemozes komsiju tuziti za nesto sto i sam radis.