Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako počne mi smo donji
ja bi njima poslao 2-3 autobusa sanđaklija u sjevernu koreju, ku\'češ im večeg zla napraviti :D to se možda bude kosilo s ženevskom konvencijom, al ko ih j,e,b,e žute
Sta se raspravljate i prenapuhavate cijelu situaciju,svaki dan mediji javljaju o sukobima u svijetu,stalno je sukob Izrael Palestina,Irak,pricalo se da ce biti i kada je Amerika napala Irak bilo je zesce od ovog pa nista od toga,pa poslije 11 septembra itd.. uostalom S i J KOREJA su i dan danas u ratu i sukobu vec 60 godina od prestanla najeveceg sukoba nisu nikada ni potpisale prestanak rata!Uostalom u S Koreja treba da dodje na vlat sin sadasnjeg predsjednika pa mislim da se i tim samo pokaziv narodu koga izabrati ko ce ih cuvati
Pyong Yang je srce Srbije
Eto 3 svijetskog rata pa se umijesa kina pa amerika i eto ti belaja, ovi koreanci su portpuno ludi
Sjeverna Koreja: \"Ako bude rada narod Juzne Koreje ne moze se odbraniti, i nemojte misliti da necete odvesti juznokorejance u mozda potpuni nestanak\"
South Korea has admitted it fired artillery shells that triggered an early morning clash with North Korea. Earlier Seoul blamed the North for what it called an unprovoked shelling of its island. Počeli su rat kapitalisti isto kao prije 60 godina! A ponovo mediji šalju lažne informacije, da su rat počeli komunisti.
ma ja kako da ne, sarajevo-x zna bolje od BBC, nek ti bude, pametniji je mujo iz sarajeva :D, tako uvijek i zavrsi svaki sastanak sa naprednim drzavama i balkancima :D
haj sto si nepismen to dobro, sad kad vise nemas sta da kazes poceo si glup0sti da valjas. Kakav sad crni milosevic, kake on veze ima s jugoslavijom i titom... moj ti je savjet zavrsi raspravu jer sa svakim komentarom sve vise tones...
a jesi prazan upm. fakat nista neznas, tesko je povjerovati da si sposoban zaraditi za hljeba od ciste nesposobnosti. naravno da ce neko neutralan uzeti stranu koja se prestavlja u boljem svijetlu, fino dobijes informacije i uzmes stranu na osnovu informacija........ a tito je osigurao da ce milosevic titov komunisticki sin imati svo rezervno zlato jugoslavije na raspolaganje u slucaju raspada jugoslavije, slanje JNA u sloveniju bi trebalo iole normalnom covijeku dokazati bar zelje milosevica, da sacuva jugoslaviju ali gdje su srbi sef.
@englez -. a haj podrzi nekog ko napise u.b.iJo umjesto u.b.io... kakv si ti englez ti si s vlasica ili neke slicne planine siso 92 smijem glavu dat
@ Englez - BBC je za vrijeme Agresije na BiH bio izrazito anti-bosanski nastrojen i izvještavao je pristrasnije čak i od SRNA-e. Ta količina mržnje prema Muslimanima, kao i Katolicima, bila je naprosto zapanjujuća. Na sve moguće načine nastojali su opravdati srpske ciljeve u BiH. Kada su se npr. desile Markale II slušao sam kako su \'Muslimanske snage iz Sarajeva toliko provocirale srpske vojnike da su ovi morali da granatiraju\'. Itd. itd. Zato ti kažem, ne serendaj više \'Englezu\' moj jer ti nit si kad vidio Englesku nit imaš pojma o tome ko, šta i kakvi su Englezi!
znaci zvanicno je nista tebi, kako ti mislis tako je? mogu misliti, tebi i statistike nista ne vaze, i tako isto BBC dokumentarci koji su obojili tita kao fasistu, ma kakvi sarajevo-x je pametniji od BBC, i bolje oni znaju :D kratak odgovor: ne brukaj se.
Većina džamija izgrađena nakon II rata? AHAHAHAHAHAHHAHAH Idi dijete, zagrcnuh se od smijeha!
Još kad bi ti dijete znala/o ko je robovao na tom Golom Otoku... Englez, ja se od rođenja zovem BOSANAC, tako sam se zvao i za vrijeme Tite i poslije njega i sad za vrijeme ove anglo-srpske okupacije BiH. A ti bi fakat mogao malo ohladit, nije ti dobro za um biti tako tvrdoglav ;)
ne mogu da vjerujem frikizmu, ovi sto brane komunizam su dobri kandidati na jerry springer show sa onim kkk..... fakat ljudi ne umiju da priznaju ocigledni poraz.... ne mozes niti smijes ti nikad podrzati nekog ko je ub1jo bilo koga zbog politickog stava, sto ukljucuje TITA! :D koji retardi i seljacine. vas stav nije zakonit u modernoj evropi jer podrzava ubistvo i rizikuje sigurnost gradjana moderne Evrope, u buducnosti.
@Pandora http://metro-portal.hr/3-svjetski-rat-pocinje-2010/12122