Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Almire, ko želio rat, imao ga u kući. Ali zar novoizabrana predsjednica Južne Koreje u prvom govoru kod preuzimanja vlasti nije prijetila sjevernjacima, nakon čega je i nastalo ovo prepucavanje. Razmisli, pod čijom palicom je ona započela provokaciju. Šta Ameri i NATO traže u Aziji i od kada se prepucavaju i sa Kinezima. Šta traže na samoj granici Kine i Rusije, pa zar nisu otvoreno izjavili (gđa Klinton)da Azijsko i Sibirsko bogastvo moraju i drugi da koriste. Provjeri i sam se uvjeri, jer najopasnije je kad čuješ od nekoga, ( Ja čuo ). Pogledaj to širenje ( Zapadne demokratije) širom svijeta, pa i kod nas.
PA STO IH NE NAPADNETE PROVOCIRAJU VAS NON STOP , MALI BALO PRIJETI PRIJETI ALI NEMA MUDA DA BILO STA URADI, JER ZNA DA BI GA SRAVNJALI ZA 15 DANA I VRATILI U KAMENO DOBA OD KOJEG NIJE DALEKO ODMAKAO