Arslan Iftikhar za CNN
0
"Sjedinjene Države Islamofobije"
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@sindjhelic: nije to tacno da su svi teroristi muslimani sjeti se Oklahome pa pricaj nego si ti malo vise zadojen mrznjom... nebranim ove mudzah radikale al sto je seranje e je seranje nema sta... kod Amera politika je ko se oprzi mlijekom puse u jogurt... prema tome kakva dzamija u blizini ground zero moglo bi se pojavit jos koji McVeigh...
Decenijama smo kontinuirano diskriminisani;kod zaposljavanja,na radnim mjestima,pristupima raznih institucija itd.samo sto smo Muslimani, cak sto vise licno mi je preceno usmeno i vise puta pismenim putem.
@ Sentinel- Monkey boy,don\'t be confused,\"sveti petar\" is nick that I use on another account.It\'s still Haris,your best buddy!
Sentinel is foaming at his mouth again.Looks like I\'ve found soft spot.Justice,asshole,justice.If my adopted country won\'t let OUR people be judged by International Court,that does not mean we don\'t enjoy watching your leaders with teary eyes saying \"I did not know anything,I am stupid\".So there you are,in the right place,with your tribesman from Africa,Hutu\'s.You both like using knives to kill inocents. I am proud to be American.Never religious,never went to mosque,church,that\'s for people with low self estem.I do speak Bosnian,Croatian,Serbian,Montenegran,English and some German.You and stupid people like you made me a linguist (poliglot na starojugoslovenskom jeziku). Bye sucker (ili sto Bosanci,bez obzira na naciju kazu \"zbogom zoharu\").And,by the way,what that \"dr\" represents in your e-mail,is that for your dad Radovan?Psychopat,oh,sorry,psych...
Harise sta se pravis pametan kad nisi. Pa vidi se da ne znas nista o EU. Potvrđujes tvoju pamet nas stize pravda u haagu koja to ona zapadna ona pravda koju amerika trazi za ceo svet a ne priznaje za sebe jesi ti plitak momak harise. Da drzi to o kreditima to rade nase izdajnicke vlade jer moraju nego reci ti meni za kredite za naouruzanje i gradnju svega sto su odobrili vama i poltike koju vam vode i to koliko ce te platiti veterane? A i to da vam vode komplet drzavu sudstvo,tajne sluzbe..pa cak i zastava nije vasa A sta se tice bogumila pa vidi u ta vremena izdajstvo svoje vere se smatralo kazno za sm.rt i tako je vazilo za sve Srbe koji su presli u bogumile i o kakvim ti llazima jad.nice zattucani? A poturico prestani da koristis SRPSKI jezik vise i uci Turski bednice,kako te nije stid pricati mi u mom jeziku i onda provaljivati neke teze o mitovima Srpskim i llazima islamofasisto.
@doors Zao mi je ali ja ne znam ni jednog muslimana ni u Americi ni u svijetu koji voli Ameriku i to je istina.... Radikalni islamisti su od muslimana u svijetu napravili najveceg neprijatelja Amerike a sa neprijeteljem zna se kako treba postupati, i zato me nije stid.. Da sam rasista i nacionalista, onda bih vjerovatno zapeo i za crnce, induse, kineze..Muslimani u Americi glodju Ameriki hljeb i mastaju o tome da UNISTE AMERIKU... ISTO SU TAKO RAZMISLJALI I URADILI SA JUGOSLAVIJOM, SAMO STO U AMERICI TO NE PALI... OVO JE MOCNA DRZAVA KOJA JE AVANGARDA COVJECANSTVA...
@Sentinel- Po \"Dusanovom zakoniku\" sve Bogumile treba \"na licu mjesta zigosati i onda protjerati iz zemlje\".One iste Bogumile koje si ti svojatao u komentarima za tekst o gospodinu Lazi (koji,valjda radi izroda poput tebe,nije vise htio da ga zovu Srbinom,no postade Bogumil). To da \"...u EU ne PRIZNAVAJU Americke diplome...\" govori sve o tvojoj nacitanosti i obrazovanju. Sto se pravde tice,dobijate je.U Hagu,a stigla vas je i u Beogradu,u vidu bombi svih vrsta.Ameri dodju,sruse vam mostove,onda vam daju kredite (koje ce tvoji unuci placati),i vi ih onda tom lovom platite da vam poprave gore spomenute mostove.Dusan velicanstveni,hahaha,koja si ti budala!
reci religije NE!
Dobro,stoje neke stvari nego jesi ti ikad cuo za Dusanovu Srbiju? Cara Dusana Silnog? Da li znas gde su bile granice tog carstva? Pa kad saznas malo mucni pa idi od tu dalje. I ovo nije wikipedia, nego sa servera, koji cuva takve i slicne izjave za buduce generacije.
Mani se wikipedie, tu može svako napisati svašta, ovo je vjerovatno pisao neki silovani student bogoslovije. Nego knjigu u šake pa malo nezavisne izvore o odnosu vizantije prema slovenima i obratno, posebno u IX vijeku kada dolazi do pobune u svim sklavinijama protiv vizantijskog nametanja vjere.
Problem momak je sto ti ne shvatas poante ljudi uvek zaboravljaju istoriju umesto da je krvavo pamte i zato se uvek ponavlja sa krvavim epizodama. Ja govorim da se to toliko puta u ovakvom ili slicnom scenariju vec desilo i da ce se opet desiti. To je mozda krug zl.a mozda ljudska gllupost mozda cak neciji plan koji ponavlja svake toliko sta ti god odgovara ali ostaje to da se ponavlja i sad ce se jer budi siguran da Srpski narod nece trpeti ova ponizenja,llazi i podmetanja na racun Srba. jedan mali primer da bolje razumete nase ljutnje i zelju za osvetom,podmetanja kao ovaj primer dok danas se zna ko je to u istinu radio i gde svi ste verovtano culi za zutu kucu. „Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbedili novac za svoj r.at... Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd” (Pol Džekson, urednik lista „Kalgari san”, u izjavi za Fani star, 13. oktobar 1992) Za ovakve i stotine hiljada dru.gih takvih la.zi i podmetanja mora se traziti pravda!
@Sentinel- Sta ti je opet?Propustio dozu?Zovi mamu da ti donese lijekove.
i u usa vas vole jos samo ovi iza tapaciranih vrata, al narod im kuca na vrata.
drage mujice, pera nam odbiti ne mozete, a da sebi krila ne skresete. selam i pamet u glavu.
je li ti vidiš da nisi normalan?