Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo treba vidjeti kako su tretirali Jevreje povratnike posle 2 sv. rata da se sve sazna o Poljacima, a i zar nisu okinuli dio ČehoSlovačke zajedno s Njemcima. Da je Rus napao Poljsku rekao bih Fašista protiv Fašiste
Mit o protivljenju holokaustu, naroda okupiranih zemalja, ce ostati kao lazna istina s kojom cemo zivjeti do kraja civilizacija. Ni oni sami, kako globalno tako i pojedinacno ne vjeruju u otpor predaka i potajno odobravaju i bez velicanja simpatisu pasivnost, ako ne vec i aktivno ucesce istih u holokaustu. Vrijedi za, manje ili vise, sve ”okupirane” zemlje.
Poljaci su kao i Bosnjaci kroz historiju bili okruzeni Zlom
rusi su skupa sa Njemcima pobili milione Poljaka
I srbi su pobili hiljade hrvata, bosnjaka, kosovara