Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema vece stetocine od covjeka... Sami protiv sebe radimo.
uzivajte dok mozete, izadjite na kisni dan u sumu, u borovinu i disite punim plucima
Kako bolan dok možemo?
Imamo i mi šumnjake kojima je sječa i krađa šume osnovno zanimanje.
Zašto se ekolozi ne bune zbog uništavanja stoljetnih šuma u Kanadi. Hiljade hektara šume nestaje zbog eksploatacije skriljca i proizvodnje nafte i plina.
sirotinjska posla
Blesanjera su izabrali,a narod gladan.
Zanimljivo, sto nisu pluca planete u Njemackoj!? Pa zato sto su sve raskrcili da naprave farme, a vi amazonci nemojte da bi dirali pluca zemlje!
Kinezi su sa cuka i maca presli na govedinu . Nemos ti to sad uzgojit, koliko ih oni mogu pojest. Sjece se Amazon, otvaraju se farme, sije se kukuruz... Sigurna je jedino bosanska ovca. Na papiru, kad se dijeli poticaj, ima ih 100 000. Kad ih krenes brojat, ne mozes vise od 500. To su te, nevidljive ovce .
Kad ce borci za ekologiju malo vise govoriti o vekesilama I onom sto rade u svojim I tudjim zemljama?
Da se hocemo pogusiti svi skupa , koja smo mi gamad , sve sto nikne ili se rodi mi unistimo , mi smo vanzemljaci na ovoj planeti u genetskom kodu imamo da unistavamo , cak i sami sebe . Mi smo jedan sljam od civilizacije , gamad obicna . Jadna prelijepa planeta sa nama .
Takvi su pojedinci molim vas da ne generališete
Stvarno me interesuje do kada ce se siriti propaganda da secom suma dovode planetu do kataklizme. Ista prica kao o prenaseljenosti planete. Amazonija cini preko pet miliona kvadratnih kilometara, i par hiljada kvadratnih kilometara, cini statisticku gresku. Pogotovo sto se Amazonija zbog svoje klime jako brzo obnavlja.
Na klimu uticu sasvim druge stvari, kao sto je to kroz istoriju bilo, kada nije bilo niakve tehnologije, i kada ljudi nisu sekli sumu i zagadjivali vazduh. Dobro ipak silan se novac okrece oko ovih zastitara planete, pa mi je donekle jasno zasto toliko kmece.
Djeci smo dale telefone mislim da ih 70% ne zna sta znaci posumljavanje , kako god slazem se da smo sami sebi najveci neprijatelji
Disimo dok jos mozemo!
Ih da ste u bosni metar drva 2 godine zatvora.Ubistvo isto 2 godine,ako bacate bombe ranjavate sugradane puste vas mozete to raditi dok netko ne pogine