Preuzeli kontrolu na dva punkta
0
Sirijski pobunjenici zarobili vojnike
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi goloruki demonstranti počeli i vojnike zarobljavati.
moj asade makni se ti u rusiju a prepusti ih zidovima da ih nauče reda.kad su tako glup narod. zavrsiće ko iračani,
Sad ce americko-cionisticko-vehabijska propagandna masinerija predvodjena Al Jazeerom, da nam ponovo objasnjava kako legitimne sirijske snage krse ljudska prava placenih teroristickih grupa.
Supernaoruzane teroristicke bande koje u b i j a j u pripadnike regularne vojske, i to logisticki i vojno potpomognute imperijalistickim rezimima? Zar nije rijec o golorukim neduznim civilima? Zgazi ih Bašare i ne obaziri se na marionetsku Arapsku ligu, jer ni ti zapadnjacki placenici nece imati milosti ako im se ukaze prilika!