Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je pitanje za usranu Ameriku i Saudi Arabiju koji su stvorili monstrume ISIL-a ...uništili Libiju, Siriju, Afganistan, Irak ... Zločinci veći od Hitlera
isil je sramota islamskog svijeta..... odrubljivati glave i stavljati to na internet, utjerivati strah i cijelom svijetu gaditi "islam", nije sigurno u dugu Muhameda A.s.
@jaorba Islamska država je spas i ponos ummeta. što neko ne bježi iz Mosula i Rakke u krstaške zemlje?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
hvala djecace sto si pokazao koliko su glupi klix komentatori naspram 13-godisnjaka :))
Većina komentatora su Alijini bošnjaci simpatizeri IDIL-a i sličnih prozapadnih terorističkih skupina.
Mada se predstavljaš kao hercegovac, glupost bošnje ne možeš sakriti. Turska politika podrške Amerima doprinijela je egzodus sirijskog naroda.
Kreatori fasisticke politike su uradili sto su htjeli, a svijet na celu sa zemljama iz bogatog zaljeva je zakazao, mada neka ne budu sigurni da nece mecka pokucati i na njihova vrata, pa ce im uzalud biti pozlacena auta i ostale perverzije
Zavadi pa vladaj čisto i jasno
od ovih 2% će se vratiti kad sukob stane . Isto kao što se naša dijaspora vraća . Dijaspora su najveći š**ci na svijetu ,iz bilo koje zemlje da dolazi . Lažu sami sebe i samo o povrarku pričaju a niko da se vrati !?!?
"Iza ratova koji se vode u Iraku, Libiji, Siriji, Jemenu i diljem Bliskog istoka, stvaranja i pretvaranja ISIL-a i njemu srodnih organizacija islamističkog terora u vojnu i paradržavnu silu, krije se dugačka ruka geostrateških i gospodarskih interesa američke i britanske financijske oligarhije i krupnog kapitala, te njima pridruženih najmoćnijih europskih savezničkih država oličenih u farsičnoj Europskoj uniji i regionalnih bliskoistočnih partnera Saudijske Arabije, Izraela i zaljevskih monarhija." "A ostali, sada kada je došlo vrijeme plaćanja cijene europskih bliskoistočnih uplitanja, pokušavaju prikriti ružnu sliku svoje odgovornosti i odgovornosti europske političke elite za bliskoistočnu tragediju i izbjeglice na njihovim vratima. No, nema više vremena za skrivanja i pranja ruku, svima je već sve jasno, a Europa će ponovno trpjeti posljedice djelovanja potpuno promašene generacije svojih političara." U nastavku otvori link i pročitaj kako je američki agent priznao ......"Iza rato
U svijetu ima 45 muslimanskih država, ni jedna od njih nije napala, u zadnjih 200 godina, zapadni svijet. Krvavi krstaški ratovi, kolonijalizacije zemalja, Prvi i Drugi svjetski rat, krvavi logori za ubijanje kineskih i sovjetskih komunista, holokaust jevreja u Evropi, genocid u Srebrenici i širom BiH - ove zločine nisu počinili muslimani. Jasno je kolko malo znamo o muslimanima i ISLAMU. Fanatici se nalaze na zapadu !!
Zato se muslimanske zemlje same tuku medjusobno vec decenijama. A napali bi i hriscane da su jaci, ali ne mogu posto su slabiji 100 puta od EU i SAD. Mislis da isil ima oruzje kao SAD da nebi bacio odmah atomsku na Evropu i SAD da moze. Ali ne mogu, zato nisu napali. Ali napadaju zato kog mogu, kukavice.
"Iza ratova koji se vode u Iraku, Libiji, Siriji, Jemenu i diljem Bliskog istoka, stvaranja i pretvaranja ISIL-a i njemu srodnih organizacija islamističkog terora u vojnu i paradržavnu silu, krije se dugačka ruka geostrateških i gospodarskih interesa američke i britanske financijske oligarhije i krupnog kapitala, te njima pridruženih najmoćnijih europskih savezničkih država oličenih u farsičnoj Europskoj uniji i regionalnih bliskoistočnih partnera Saudijske Arabije, Izraela i zaljevskih monarhija." "A ostali, sada kada je došlo vrijeme plaćanja cijene europskih bliskoistočnih uplitanja, pokušavaju prikriti ružnu sliku svoje odgovornosti i odgovornosti europske političke elite za bliskoistočnu tragediju i izbjeglice na njihovim vratima. No, nema više vremena za skrivanja i pranja ruku, svima je već sve jasno, a Europa će ponovno trpjeti posljedice djelovanja potpuno promašene generacije svojih političara." U nastavku otvori link i pročitaj kako je američki agent priznao ......http://bosniapress.info/index.php/izdvojeno-vijesti/2368-video-americki-agent-priznao-svi-teroristicki-napadi-su-lazni-svi-su-djelo-tajne-sluzbe
Znamo sta zele od Evrope-PARE.
Da bjeze od rata ostali bi u Madjarskoj, Srbiji, Turskoj, Grckoj... A oni svi hoce u Njemacku. Ko to ne vidi ili je glup ili je budala.
Samo mirno spavajte rata nece biti.
Da se razumijemo: IDIL je stvoren jučer, a krstaši 100 zadnjih godina pljačkaju muslimane širom Afrike i Azije.
Dodao je da od Sirijaca zaziru u Srbiji, Mađarskoj, Makedoniji i Grčkoj... i Siriji.
turska je sigurna. ali migranti žele u grčku ili bugarsku. Grčka i Bugarska su sigurne, ali oni žele u Rumunjsku ili Mađarsku. Rumunjska i Mađarska su sigurne, ali oni žele u Austriju. Austrija je sigurna, ali migranti hoće u Njemačku. Njemačka je sigurna, ali ljudi hoće u Švedsku. Pa kakve su onda to izbjeglice ? ? ?
PONOS JE U DŽIHADU, SRAMOTA i PONIŽENJE SU U OSTAVLJANJU DŽIHADA: https://archive.org/details/PONOSJEUDZIHADU
Treba li da ti ja, koji nisam musiman, objašnjavam da je džihad, prije svega, unutrašnja, lična, borba? Naravno da podrazumjeva i samoodbranu, ali nikako i napadanje, uništavanje, svega što ne misli kao ti - krelac....
postavio bih, ali čak i mene sramota da bi ti mogao na istom ugledati nekog svog iz porodice, suprugu, sestru, kćer... nikad se ne zna. ne bi bilo prvi put da neki krstaš tako sazna čime mu se žena sestra ili kći bave.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Opet ne daju komentare na Sanelu Jenkins. Jel to ona placa te clanke o njenoj humanosti?
Jadno dijete. Zar je njemu do povlacenja po ovim tudjim zemljama, Sirija je bila bogata zemlja.
Bome nije lako ni Europi s ovoliko gladnih usta... Bogate arapske zemlje ne zele primiti izbjeglice..
E MOJ SINE OVAKO SU I NAS 92 OSTAVILI NA MILOST I NESMILOST ZLOCINCIMA I NIKO NISTA HVALA BOGU OPSTALI SMO IAKO NAM NIJE BAJNO ALI I DALJE PRKOSIMO TO JE JEDINO ISPRAVNO.
poskoce odjebi u poskocima
jebo te brat u ledja sssss zmijuga loma