Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakva srebrenica mamu vam k r e s n e m,nije ni slično.
Angelina i Brad nerijetko su izjavljivali da se neće oženiti sve dok i homoseksualci ne dobiju ista prava. Očito je da njegova majka to smatra glupostima.
SIPTARI SMRDE KO POLJSKA HALA
izofiran si do bola, tako da ti uzalud mijenjanje imena, ali mora ti se priznati, niko ne radi tako dobro posao na bh webu za jacanje jedinstva muslimana, kao sto to radis ti. samo tako nastavi, i nemoj da se puno brines oko tih imena! nije bitna forma, bitan je sadrzaj!
PODERAŠE ŠITSKI ALEVITI MUSLIĆE.......OVAKO SU ŠIJE DERALE ZAJEDNO SA AMERIMA I MUSLIĆE PO IRAKU......
Suti Boromire, ionako imate dovoljno \"prijatelja\" i ne stvarajte ih jos. Bugari, Srbi, Grci, Albanci, ne zna se ko vas vise voli i ko bi radije da vas nema. Zahvalite Titu sto ste , iako ste saka jada, uopste opstali u takvom miroljubivom i prijateljskom okruzenju.
---------ostavi te vi srebrenicu na miru-----------------svoju politiku vodite tamo gdje vam je mjesto. treba zabraniti da porede srebrenicu sa sirijom.
Preku Mrtva Makedonija, mrtva Grcija, Mrtva Bugarija, Mrtva Srbija, Mrtva Crna Gora, Mrtva Republika Srpska ke dobiat nesto Turcite na Balkanot. Ke dobijat PROGON, CEMER, JAD, STRADANJE. Toa ke dobijat, MOMENTOT KOGA KE POMISLAT NA PRETENZII KON BALKNANOT. Boromir, Skopje
I za ovaj masakr kao i za masakr u Houli direktno su odgovorne vlade SAD, Izraela, V. Britanije, Francuske, te njihovi podizvodjaci radova, Erdoganov marionetski rezim i diktature familije Saud koja vrsi brutalne zlocine nad arapskim stanovnistvom i to ne samo u Siriji, vec i u Arabiji i Bahreinu, kao i diktatura katarskog oceubice Al Thanija, koji inace stoji zajedno sa Britancima iza ratnohuskacke propagandne masinerije, Al Jazeere, koja je i osnovana s namjerom da medijski pokriva imperijalisticko-cionisiticki plan za Bliski Istok.
Sirijska TV razgovarala je telefonski sa svjedokom iz sela, Abo Arif al-Khalidom. Khalid je rekao kako je selo preživjelo \"noćnu moru kada su teroristi upali unutra i otvorili vatru na stanovnike i kuće\". Nadalje, navodi kako su žena i dijete u b i j e n i pred očima stanovnika. \"Da su vojska ili snage sigurnosti bili u selu, ovo se ne bi moglo dogoditi\", rekao je Abo Arif al-Khalid za državnu TV, prenosi SANA.Aktualni masakr podsjeća na onaj koji se desio u mjestu Houla krajem 5. mjeseca. Zapadni mediji i tada su gotovo istog dana optužili sirijsku vojsku za masakr, no, gotovo 2 mjeseca nakon, ta informacija nikada nije dokazana. Štoviše, pojedini ugledni mediji objavili su istraživanja u kojima se navodi da su iza masakra bile pobunjeničke skupine koje su tim činom željele kompromitirati sirijsku vojsku i vladu (vidi: Njemački list Frankfurter Allgemeine Zeitung: \"Masakr u Houli su počinili pobunjenici\").
Da, u samom ovom poredjenju sadrzava se najgore poricanje Genocida, sto se moze vrlo lako i logicki dokazati. Najporaznija je bosnjacka sutnja na to poricanje i saucesnistvo likova koji su platili skupu cijenu u Genocidu, kakav je Emir Suljagic, u tom poricanju.Podsjetit cu vas na njegov zastrasujuci clanak objavljen nedavno u spanskom El Paisu. Nekim ljudima izuzev najprizemnije licne koristi, bas nista nije sveto!
razlika je u tome sto oni tamo nejedu zlatnim kasikama
Za nadati se ako na ovom svijetu ima imalo pravde da ce se stvarni nalogodavci ovog zlocina, a oni sjede u Tel Avivu, Washingtonu, Londonu, Ankari, Rijadu i Dohi, naci pred licem pravde, bas kao i placenicke bande koje su izvrsile i ovaj i ranije masakre u Siriji, ali s obzirom da smo u Haagu vidjeli kako je pravda spora i nepotpuna na sluajevima tuzbe za agresiju, zatim Milosevica, Seselja, Karadzica, Mladica i drugih, ostaje nam samo da se nadamo u Boziju pravdu!
je ovo andjelina zakuhala
je najveca uvreda srebrenickih zrtava samo je ovo gore od poricanja genocida
Uz duzno postovanje, meni samo nije jasno zasto sute Majke Srebrenice i drugi Srebrenicani na ovako sramno i brutalno skrnavljenje sjecanja na u.b.i.j.e.n.e u Genocidu? Nazalost, izgleda da one opet dopustaju da budu izmanipulisane i zloupotrijebljene dozvoljavajuci da Srebrenica bude sitnis za potkusurivanje u planovima istih onih koji su nam nametnuli embargo i izdali izdali Srebrenicu prepustajuci zastitcenu zonu UN-a u ruke Mladica i njegovih k.r.v.o.l.o.k.a! Nazalost izgleda da Srebrenicani i Srebrenicanke ne mogu dalje vidjeti od prazne demagogije i lijepih rijeci koje im s vremena na vrijeme upute zapadnjacko-cionisticke marionete kakav je Erdogan i Davutoglu. Erdoganu i Erdoganovoj partiji i sama Turska sve vise okrece ledja zbog njihovog otvorenog angazmana u provodjenju cionistickog projekta za Siriju!