Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slučajno kod sebe imaju nešta pjeiadijskog, protivoklopnog naoružanja i minskoeksplozivnih sredstava.
zaboravio si napomenuti i da svi' pričaju' sirijski, samo što ih u siriji niko ne razumije.
zaboravio si napomenuti i da svi' pričaju' sirijski, samo što ih u siriji niko ne razumije.
pa ovo je smiješno. ko sačinjava sirijsku regularnu vojsku, narod. pa kako će onda narod da zarobi narod. joj jada i čemera od ovih jazavaca i njihovih plaćenika iz izraela i nato pakta. gamad bolesna, mogli su neku bolju laž izmisliti. nije lako sirijskoj vojsci i narodu se boriti protiv ovakve mašinerije fašista. svi narodi i države bi davno pale, al ovi sirijci su ustrajni i zato im svaka čast. ponos je biti sirijac danas.
i zapadni mediji jacljaju da su šijje granatirale mesdzid i grob HALID IBN VELIDA,znamo kako rafidije mrze ashabe casne i nije iznenadjenje od njih,sejh Kardavi ih je provali i nazvao otpadnicima,ovo sve rade šijje tukjasi Allah ih ubio
antiizdajnik bitno je da ti pratiš tokove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poubijajte se, šta će vam život.
To oni polaze od sebe. Misle da su svi isti. Nažalost imamo, mi iz ARBiH i HVO, nešta zajedničko sa ovim bundžijama. Isti nam logističari. I mi so takve uniforme imali.
nista ljepse nego kada se muslimani ubijaju izmedju sebe,tako jeb ilo divno i 93 gledati u mostaru rat izmedju muslimana i hrvata, a mi sa brda malo pomognemo i jednim i drugim,bilo je nezaboravno
Al si ti neki bistar, mora da imas dva fakulteta najmanje, to znaci po tvojoj logiki i hrvati su neka vrsta muslimana?
sram te bilo derle
"Sirijska koalicija je upozorila da bi sirijska vojska mogla "masakrirati" civile. " Da, bas su oni ti koji masakriraju civile.
Ma masakriraju i jedni drugi, nazalost koliko ja vidim ista su ta govna. kad vidim sta rade jedno drugim pa to je neljudsko, koliko god sam mrzio cetnike nismo ih tretirali ni blizu kad ih zarobimo u odnosu sta ovi rade, boze sacuvaj i nemoze mi u ovom slucaju ni jedna ni druga strana da se poziva da se bori za neki "islam". Prvi zakon u islamu je da se "ne smije u bilo kojem slucaju da ubija ili maltretira protivnik koji polozi oruzje i zamoli za milost", a ovi sta rade jeno drugim to ni zivotinje nebi radile.
Ja ko će drugi masakrirati civili ruskim avionima i skadovima osim onog ko ih ima. Golem,takvo nešto ne piše u islamu.Što se tiče islamskog ratova,i sam sam poluneznalica ali nemojte pričati ono o čemu baš ništa neznate. Na čemu ti temeljiš da je opozicija ista kao režim.Na osvnou onog jednog što je izvadio srce?Onda si stvarno nepravedan jer je on jedan od desetina,možda hiljada a možda i stotinu hiljada pobunjenika.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
da vam Bog dragi pomogne. Amin!