"Sirijska koalicija je upozorila da bi sirijska vojska mogla "masakrirati" civile. " Da, bas su oni ti koji masakriraju civile.
Ma masakriraju i jedni drugi, nazalost koliko ja vidim ista su ta govna. kad vidim sta rade jedno drugim pa to je neljudsko, koliko god sam mrzio cetnike nismo ih tretirali ni blizu kad ih zarobimo u odnosu sta ovi rade, boze sacuvaj i nemoze mi u ovom slucaju ni jedna ni druga strana da se poziva da se bori za neki "islam". Prvi zakon u islamu je da se "ne smije u bilo kojem slucaju da ubija ili maltretira protivnik koji polozi oruzje i zamoli za milost", a ovi sta rade jeno drugim to ni zivotinje nebi radile.
Ja ko će drugi masakrirati civili ruskim avionima i skadovima osim onog ko ih ima. Golem,takvo nešto ne piše u islamu.Što se tiče islamskog ratova,i sam sam poluneznalica ali nemojte pričati ono o čemu baš ništa neznate. Na čemu ti temeljiš da je opozicija ista kao režim.Na osvnou onog jednog što je izvadio srce?Onda si stvarno nepravedan jer je on jedan od desetina,možda hiljada a možda i stotinu hiljada pobunjenika.
Prikaži sve komentare (26)