U hladnim i uništenim učionicama
103
Sirijska djeca nakon godinu dana ponovo u školskim klupama
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ti i aida ste poremeceni to vam je zajednicko.
@. ampak ima samo svoju vlastitu ip adresu jer mi Cionisti drzimo do sebe ! sa stovanom gdjom aidom nemam nista zajednicko !!!!
Ne budite u zabludi aida i ampak imaju istu IP adresu... aida je samo ampakovo pokrice za neuke... Ko prati ovaj forum vidjet ce da je ampak ipoznat po ispadima i stalno je zasut minusima..
BASARE, SVINJO, PA ZAR I PO DJECI ?! a tehheranske Hodze sve ovo hladnkrvno podrzavaju, vaznija im je vlast od Sunitske djece, fuj !
Odakle im saklo na prozorima ako se toliko granatira?! Mi smo imali unproforske folije.
Aida, mislim da nema potrebe da te bilo ko vrijedja ovdje, jer ti si samim svojim postojanjem uvreda za covjecanstvo! Kladim se da pojma nemas sta si upravo napisala, nemas pojma o povijesti Izraela, Palestine, Sirije! Zato najvise mrzim vas indoktrinirane budale, sa ispranim mozgovima koje misle da nesto znaju i jos o tome daju svoje "misljenje" ! I jos te nije stid psovat ovdje nekom! Mislis li da tvoje dijete sutra treba da odrasta pod kisom granata i na stalnoj meti snajperista? Komentarisite sta hocete, budite gayevi, atesiti, ama sta god dovraga hocete, ali kad se radi o djeci, zrtvama necijih bolensih zamisli o svijetu, zacepite svoje gubice!!!!
ovako smo i mi u ratu...i nama su podmetali svakakvih lazi kao i sirijcima. naprijed slobodna Sirija od komunnnjara i Assada
Nadam se da ce ti neko iz SIPE procitati komentar i pretamburati komp.P.s.i.h.o.p.a.t.e poput tebe treba pratiti jer na sliku djece dobiti zelju za u.b.i.j.a.nj.e.m istih...ili nisi popio terapiju ili si potencijalna opasnost po ljude.
ovakve klupe (na drugoj i trećoj slici) su bile i kod nas kad sam išao u osnovnu 95/96