Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta li ce sada ameri i izraelci izmisliti da bi napali Siriju posto im je ovaj pokusaj propao.... Mozda sruse koji most u SAD-u ili neki iscenirani napad na ambasadu.
Kako se Izrael zastitio od moguceg napada hemijskim oruzjem bez i jedne izraelske zrtve a sa druge strane stotine hiljada muslimana stradalo samo da zastiti izrael. isto je bilo i sa irakom, egiptom i bice i sa iranom. oni samo diriguju a drugi za njih ginu. a to sto oni imaju hemijsko, nuklearno i interkontinentalne rakete to je normala.
Trebalo je to da urade jos davno, prije nego je sav onaj nevini narod pobijen.. ://
ne brini, nastavit ce se oni mlatiti i bez tog, ovo je sam eto da se ne bi zapad slucajno mjesao