Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oslobodilačka vojska srbije - to je kao kad turkovića, gašija, eleza i ostale nazovete borcima za pravdu. kada završe posao za amere, a da toga nisu ni svjesni, pretvoriće siriju u jadnu, nemoćnu i ovisnu državu. taj film je već gledan u libiji, a i na našim prostorima.
@ Rik Glupi isl.amisto isprana mozga ako ga uopste imas. Hajde dodzi u Irak ili Afghanistan,pa pricaj protiv US ,to bi ti zadnje bilo. Inace,neka je arapa manje,pa kako god,najp.oganiji ljudi na svijetu.
Hajmo diktatore alawite, hajmo šiitska braćo Iranci, potamanite tu sunitsku bandu, Turke, Arape i sve ostale. Bošnjačići šiitouvlakivači vas podržavaju!
Da, da! Skora pobjeda akoBogda. A onda nek asad prdi u fenjer :-P !!!
Ma zauzeliste vi malo sutra vojnu zracnu bazu, to vam je prica za malu djecu koliko znam id anass odatle su isli avioni. ZIVIO ASAD I SIRIJA
Pa stvarno ovaj portal je ziva provala ovi zauzeli neku ravnicu za trening padobranaca 70 km od Damaska a pogledajte naslova e urednice svaka ti dala kolac u glavu omjesto one stvari , ja razumijem da zarko zelis americku invaziju ali druze zaboravio si IR Iran pa malo ublazi svoje naslove neka budu realniji i korektniji..... MOGAO SI BAR SLIKU STAVITI NEKE PUSTINJE PRILICILO BI
Hajde asade pusti im zemlju neka ih malo obama h-e-b-e neka vide sta libija prozivljava i danas a irak i afganistan pogotovo , u.b.i.j.a.l.i su ih isto c.t.o.k.u s.k.r.n.a.v.i.l.i sve sto je dostojno zivom bicu..... Pogledajte Palestinu jesu li palestinci g.i.v.o.t.i.nj.e--- ma nisu ---pa zasto ih drze u c.o.l.o.s.k.o.m v.r.t.u--- pa kao primjer ostalim sta sve mogu amerikanci i izraelci ----a zasto saudiska arabija ne pomogne ---- zato sto su prijatelji sa amerikancima .... SVE SE ZNA I SVE JE JASNO KO MOZE I HOCE DA RAZMISLJA
Cekaj malo, je li to ista ona baza koju su i nekidan prema vasim izvorima ( s twitera ili faca) zauzeli? Dok je sirijskog naroda, njene casne vojske i predsjednika Sirija nece pasti u ruke ovoj placenickoj bandi, s toga se ne radujte necete docekati to.
Sloboda napaćenom sirijskom narodu.
svaka cast momci
Kraj za Assada se nazire... Da li će Sirijcima biti bolje poslije njega - neće sigurno. Ko će od ovoga profitirati - Amerikanci i domaća korumpirana elita Na što vas ovaj scenario podsjeća? (Ima ih mnogo već)