Pod pritiskom masovnih protesta
0
Sirija nakon 48 godina ukinula vanredno stanje
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a u koji to korak sa drustvom? u korak Sodome i Gomore?? Otidji u neki evropski ili americki grad, pa ono navecer pogledaj na sta lici to, razvrat sve, trebe skoro pa gole (pretpostavljam da ti to volis, al\' zamisli nekad ako budes imao kcerku, kakvu bi je pustio vani) hodaju ulicama, muskarci ponapijani i nadrogirani, samo belaja traze.. ako je to razvoj drustva, konzumerizam, samo daj da se trosi, sta nas briga za neko tamo dijete u Africi, nije to nasa briga, onda ja stvarno ne znam jel\' do mene il\' je to jedan nazadak drustva, koji se desava u zapadnom svijetu, bez da uplicem sad religiju u to, ona me ne zanima... a kao totalitarni rezim ne postoji u Kini jel? Sto tamo ne intervenisu? I da ti kazem nesto. Nema kulturnijih ljudi od Kineza na cijeloj planeti. NA CIJELOJ PLANETI. ZNA SE RED KOD LJUDI, ZATO I JESU NAJJACI!!!
Jesu vise dosadili ovi vjerski divljaci, smir te se st.oko neobrazovana!!!
svi ti totalitarni rezimi su i razlog globalnog trenda prema islamu i muslimanima. Umjesto da se ide ukorak s vremenon u gospodarskom i politickom smislu, tamo se uvjek igraju despota... sva sreca promjene su dosle a stime i razvoj drustva.
nemozes ti reci da je izraelu sad prijetnja samo iran,,jer sirija je imala dobre odnose sa amerikom,a cim ima dobre odnose sa amerikom onda ima i sa izraelom,,,zato mislim da je ovo vise na stetu amerike i mozda izraela
Da da stvarno, dodji u Sarajevo gdje smo mi vecina sve nindza do nindze, koju vi propagandu vrsite to je strasno..
.. svaki put kada dodjem na sax pomislim, HVALA BOZE STO SAMM HRISCAN
Uzeše i siriju. Sada israelu ostade samo iran prijetnja. Lijepo su ovo očistili nema šta, demokratski. Sudnji dan izgleda prebrzo dolazi. Aferim
Bolje ikad nego nikad XD
Sirija nakon 48 godina ukinula vanredno SRANJE!
ovako bi BIH izgledala da nema Hrvata i Srba.