Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba tim teroristima dati po nosu. odkud njima nauružanje da se oni bore sa regularnom vojskom
sotona je ucinio sve da dodje do sukoba srba i muslimana danas cini sve da ne dodje do pomirenja zamislite samo kakvu bi politicku tezinu u danasnjem svijetu imali muslimani kao vecinski narod u bih kao centralnoj jugoslovenskoj republici
dodje po po noci zakon i uvede zakon na sa x com
@socijalnamre... Pa pola profila na fb su lažni tako da to neće dovesti neke značajne promjene. A što se ustručavati, kad možeš reći ono što želiš. Aferim sa x com ..
@ pravda Komentari u kojima je komentator potpisan punim imenom i prezimenom su veoma drobra stvar ..To ce doprinjeti smirivanju lajanja po portalima i naravno sirenje mrzne medju narodima ce se svesati na minornu razinu..Licno podrzavam experimentalni pokusaj sa x com..Kvalitet komentara i portala ce s epovecati..Dosta lajanju iza nicka..I sam cu manje da lajem budimo posteni... Aferim sa x com ..
cas se mogu komentari pisat bez FB cas ne mogu MOLIM VAS ODLUCITE SE,OTAC VAS J...O RATN OHUSKASKI nemoj te ispipivat Puls i reakcija sm radovi vec pokusajte i vi postati baram polufrofesionalni sajt umjesto sada sto ste obicne gnj ide.