Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto se ne hapse uposlenici sipe a ima ih na stotine,koji su DIREKTNO učestvovali u GENOCIDU?
pa nazoves 1182 i nek ti daju br SIPA-e pa pitaj njih direktno.
...... da pitam zubca,certificiranog zločinca?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta nam SDA govna rade i kako nas brukaju po svijetu pa nije ni čudo što hoće da nam uvedu ponovo vize :(
čuj, BH SIPA u francuskoj :)
a gdje LJeva? xd
Ma nije on to, gdje bi on to, neko je drugi, njemu to namjesteno...malo mu minimalnih 5000 KM plate, malo mu sto je citavu familiju pozaposljavao po drzavnim firmama ili drugim jakim mjestima...da ne nabrajam ostalo, uglavnom, malo mu, pa daj jos jos jos... pu govna jedna zato nam i jeste ovako u drzavi jer je prepuna ovakvih govana..
Prvo pravilo diplomacije : perfektno govorenje jezika države u kojoj se radi Drugo pravilo diplomacije: Poznavanje bar još jednog stranog jezika. Treće pravilo diplomacije: Dostojanstveno predstavljati svoju zemlju i isticati njene komparativne prednosti te privlačiti strani kapital Četvrto pravilo diplomacije: Savršeno poznavanje protokola peto pravilo diplomacije: službu držati u bezprijekornom stanju, s punim uvidom, efikasno i kulturno. Šesto pravilo diplomacije: Poštenje i korektnost u odnosu sa strankama Sedmo pravilo diplomacije: Visoka moralnost Osmo pravilo diplomacije: Zastupanje svih naroda i narodnosti BiH bez izuzetka i nacionalnih opterećenja Deveto pravilo diplomacije: Svojoj zemlji pribavljati validne gospodasrtvene i druge sigurnosne informacije Deseto pravilo diplomacije: Pod cijenu vlastite sigurnosti brinuti o građanima BiH u toj zemlji. Kada naši diplomati to budu poštovali neće nam trebati SIPA da nas bruka po Francuskoj.
ima li ovo kakve veze sa hapsenjem onih roma u nicaze??
koliko god pateticno zvucalo, ovo je opet cin visokopozicioniranih koji nisu dobili svoj udio, pa su nasli jednog pijuna da mu prelome kicmu... Da ovdje nema SIPE, i povjerovao bih, al posto oni mjesaju prste, a znamo da im je direktor (bio) kriminalac - u svakom slucaju mi je drago zbog ovog cina, nadam se da ce biti ovakvih akcija i vise!
direktor sipe ne izdaje naredbe za pretrese i hapšenja,to je u ingerenciji tužilaštva,naredba tužilaštva je izvršna i direktor na nju ne može uticati, tako bi bar trebalo biti.
kod nas je zakon ko u njemackoj, samo sto se u 90% slucajeva ne provode nikako ili se strogoca trenira na sirotinji... u svakom slucaju, neka su hapsili i daj Boze da hapse sve redom!!!
"Tokom istrage Tužilaštvo BiH došlo je do dokaza i saznanja da je jedan od uposlenika diplomatskog predstavništva BiH u Parizu, učestvovao u nezakonitim aktivnostima koje se odnose na izdavanje dokumenata i omogućavanje putovanja i boravka većem broju osoba uglavnom romske nacionalnosti sa područja BiH, radi činjenja krivičnih djela u Francuskoj." Pa ovo i ne djeluje baš uvjerljivo kao jedini razlog za pretres.
ja sramote ljudi moji.... zalosno ali istinito.... kada ce konacno Ministarstvo vanjski poslova slati normalne, radne, postene ljude u nase ambasade?
Samo da im ne izuzmu monitore. Da nas ne osramote u po Pariza.
Bravo SIPA, neka vide da imamo kvalitetnu policiju, iako je kupljena od strane politicara.....Svaka cast!
Koja je to bagra! !
Ovo je sve s onom ciganijom iz Zenice povezano, neka neka nadam se da ce dobiti svi 10+ godina 😉
Slučajno znam jer im svaki dan prodjem pored kuće i vidim sta vozaju i sta sve rade tako da mi video nije potreban ☺