Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi ga, isti Mujo, hehehehe!!!!
Sta je papak, da te nije istina pogodila!? Sta cu ti ja kad ste sebi nabili komplekse pa niste u stanju cuti istinu o sebi! Sta ti mislis cije je ime Ali? Ima vas i finih i koji niste od te najpraljavije i primitivne vrste ali po meni niste nista bolji kad niste u stanju da osudite svu tu lojavu islamisticku gamad koja se naselila (uglavnom milom ili tacnije plakanjem i preklinjanjem da se tu nastane) u te drzave sa krscanskom i demokratskom tradicijom! ne mozete vi ma koliko se trudili skriti vasu zavist prema krscanima sto su napredniji i civilizovaniji! zato im valjda na svakom koraku i cinite stetu makar ne imali licne koristi! Gamad beskarakterna nekultrurna i nezahvalna,.............BILI I OSTALI!
s tobom posebno treba uvijek biti na oprezu... nikad neznas kada ce takvi kao ti odluciti da se mnoze i radjaju nepotrebnu dijecu za koju se kao i za tebe nikad nezna kada ce neki primitivni, nacionalisticki, i seljacki komentar izletjeti iz njihovih neodgojenih zvalja. Odavde vidim da si neka krezava, otesana i primitivna seljacina. Ori rodjo, ori!
gledo lik prison break
Vidi ti Alija sto je agresivan! Ja ne znam stvarno sta ovi silni muslici rade po Evropi, nista od njih dobro cuti! Treba biti sa njima uvijek na oprezu, stoka je to lojava i po medresama indoktrinirana
ja bih za silovanje uvela smrtnu kaznu, pa nek onda brutalno zlostavlja za krevet i časove engleskog!
Ja bi njemu lobotomiju izveo pa on vise nista ne bi znao!
He,he-sad bi trebalo pustiti brata iz zatvora,a njega osudit na dozivotni zatvor!
idiotluk ... idiotluk je i objavljivanje ovakvih vijesti i davanje ideja idiotima