Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ye*bo ti on dijete u usta!
da ne odes dok ti dobro ne odrezu, DJUBRE FA.S.ISTI.CKO a onda drekni! Tko li ce ti MOSTI nosati i prenasati do rodne grude i kandilima klatiti jer TI slovis za svrbskog svetca. CRKNI FA.SI.ST.O
Once you accept it, the dark side is with you forever...
Koga ces ti jado poslati u PM, pas ti ye*bo onu ma.mu brabonjavu koja te je genocidnog ok.otila!? Sto si silov.ao u ra.tu, silo.vao si i tad si jedino video pi*cke,,,,neces vise nikad pap.ak bra.bonjavi!!!!!!!!!
Cuj Francuzi i Englezi mu radio valovima stimaju rad srca! He,he,he. Ja cudna inzinjera Seselja.
RAZMISLJAM KAKO DA TE NAZOVEM A DA NE UVRIJEDIM SVE SRBE: PAS, KONJ, STOKA, MAJMUN.. NECU NI ZIVOTINJE DA VRIJEDJAM. ALI, DOSJETIH SE. CRNOGORCI IMAJU JEDAN JAKO LIJEP NAZIV ZA TEBE: \'\'LJUDSKA POGAN\'\'.
Mi podrzavamo svoje Sr.bende , a vi svoje....sta je tu lose? Smeta vam sto svoje podrzavamo? E , pa podrzavacemo ko sto smo uvijek i podrzavali, pot.urice ..!
ovo nije ništa iznenađujuće nebi bio prvi koga je MI6 na taj način likvidirao
hahahaha tvoj odg na moj post je dokaz da nije bio uzaludan...SRBE ON THE VRBE ,IF NEMA VRBA,NEA VEZE DOBRE SU I BREZE!!!
Glup si, ja ne bih nezveze tracio vrijeme i pisao ovako glup komentar...operi gujzicu, otklanjaj namaz, bolje ce ti biti ...
Cim budu osudili nekog vaseg #krvoloka# (kao sto vasi mediji cesto nazivaju nase Srb.ende i dike) , ja cu se odmah distancirati .... Ako vec govorimo o nekoj pravdi, pa neka svi ispastaju, i sa jedne i sa druge i sa trece strane, a vrijeme ce pokazati zasigurno svoje. Mislim da je Bozija pravda dostizna ...
Kakva gomila srpskih g.o.v.a.n.a i gnoja oličenih u spskom hevoju
povoljna maloprodaja organa srpskog (nebeskog) naroda ,od najLEPŠIh srpskih devojaka i mama a bgmi i mladica ,cijene se krecu sljedecim redosljedom: bubreg za nevjerojatnih 100eVra (za penzionere sa cekom ,moze na rate) jetre vec od skandaloznih 150 evra (uz radnicku knjizicu sa biroa popust od 10%) i na kraju organ ljubavi,da tako je srce za smijesnih 350 eVra (studenti i djeca popust od 15%) ZALIHE SU OGRANICENE POŠTO SU LOVISTA I ZALIHE ISCRPLJENE..... pozz uz nas slogan \"yebo zivot sa losim srcem\"
TI ne razlikujes ama bas nista!!! Jesu li TI dzelati poput Seselja, Mladica, Karadzica, Milosevica, Mrksica itd itd svijetli primjeri SRPSKOM rodu pa im slavodobitno klices. Nisi se upitao radi cega sjedi KRVNIK u \"Medjunarodnome pritvoru\" i razlog zasto mu se sudi. Ti da volis svoj Narod odmah bi se distancirao od KRVNIKA jer njegovu zvonu ces nositi dok si ziv i dok se budu citale povijesne knjige.
Zanimljivo je da ove clanke komentarisu najvise sljedbenici ovog fash.iste... Genocidasi ostaju doslijedni svojim djeneralima...i nekako im neobicno sto genocid jos ne traje. Dosli su ovdje da podrze svoga genocidasa, fash.istu, zlocinca, krimi.nalca, psihop.atu, ce.tnika... Mi se ne uzbudjujemo previse, jer pas koji laje ne ujeda...a kada pocne ujedati, posaljemo ga u Hag...a onda psi, nakon sto shvate da od lajanja nemaju koristi, pocnu umisljati da su potpuno nevini i da se cijeli svijet okomio na njih onako nevine.... Vas djeneral ce zavrsiti jako sramno i istruhnut ce u zatvoru kao jedan od mnogobrojnih genocidasa... Shvatam vas...nije lako izgubiti dio avlije... Shvatam vas...nije lako zivjeti u entitetu gdje je 80% povrsine u sumama...Entitet Republika Šumska Shvatam vas i ne zamjeram vam...
Ja postujem svoju nacionalnost, i ja priznajem da sam nacionalista, ali ne u onom smislu na koji svi vi mislite, jer ne razlikujete izraz nacionalista, od izraza sovinista. Nacionalista mora da bude svako onaj koji stite interese svoga narodai naravno, voli svoj narod, dok sovinista je onaj koji vrijedja druge narodnosti, a samim tim vrijedjanjem ne postuje ni svoj, i upravo to si ti svojim komentarom ovdje dokazao.
vi njega volite, ma mi cu mu j e.bi-te u oltar ga stavite, na kriz ga razapnite meni svejedno. On devera u \"Medjunarodnom sudu\" sa jos stotinu KRVNIKA S vrba. Eh, ovaj puta POVIJEST su pisali neki drugi i objektivniji od S. VRBSKIH GUSLARA, ovu sada ispisanu nema sanse da izbrisete do nestanka S. VRBADIJE. I nije nama novo niti ne poznato sto vi volite i slavite K.RVNI.KE, volite i dalje, cvrsce, zesce i srdacnije tako cete nama pomoci da ostanemo budni i prisebni jer ako Bog da dragi kod narednoga razracuna nece biti ´92. zapamtite. To sto mislis da si S. vrbenda ja velim da si TI jedan VELIKI JADO i nista vise