Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je li ovoga neko nešto pitao. Ima ko je odgovoran za stanje u svijetu.
Problem je u tome što je Kada je rušen berlinski zid zapad obećao Rusiji da može da ima svoju interesnu zonu a to su zemlje bivšeg SSSR-a a putin se sada drži toga kao pijan plota. U skoro svakoj bivšoj sovjetskoj republici potoji problem separatizma i to putin vješto koristi da bi manipulisao tim zemljama i držao ih na okupu oko sebe.
Ne valja ovo ništa u svijetu, sve smo bliže 3 Svjetskom ratu, sad se malo krcka, a ja bih želio da nam djeca se igraju i da ih kudimo što su se isprljali