Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cya, vatikan, nasa, evo vam gaaa... slika za svakog po jednaaa !! :P
A da ja Vas pitam nešto: Šta je sa 500 miliona neprijavljenih kineza? A!? Ćutimo? - Ćutimo! Neprijavljeni kinezi, 500 miliona, oni kopaju tunle, kopaju rupe, do Moskvke, do Pariza, do Londona, ... do Washingtona, aaa! Svetska globalizacija vodi specifičan rat PROTIV CELE PLANETE! Ko je rušio Berlinski zid? Ko je izvršio privatizaciju u SLOVAČKOJ!? I, gde je Isusova ruka? Ja pozivam sve napredno čovečanstvo da shvati da nema Trećeg svetskog rata, nema ga. Nema, nema, nije bilo ni Drugog svetskog rata. CELO ČOVEČANSTVO SPAVA! ----- Znate šta? - Nosite se Vi lepo u ***! Ovce! Vi zaslužujete globalizaciju i ozonske rupe! SPAVAJTE!
dragan i kolinda u borbi protiv idila :D
moramo li svaki dan obiljeziti sa idilom..
Ne sikiraj se do večeras će biti još 20 članaka minimalno..
jel to sad znaci da nece doci u seher Sarajevo ?! sto je onda dzaba palio ove nase Latine ...
Ne samo IDIL nego i neandertalci koji potajno podrzavaju IDIL i koji sute ;) znaci vecina ..... Samo kad pogledate kako vecina podrzava IDIL u BiH.... Znaci bolje da ne dodje ni u BiH ko zna ko ga moze napasti!
seljanko ta šačica internet ratnika sa klixa je "većina" koliko si ti "eleonora rotschild" maloumni šizofrenici sve skupa ;)
a možda se pojavi opet netko kao poncija pilat šta misliš eleonora.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ovo sa IDILom je vec preslo u brainwashing