Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od cega je nastao srbin ? Odgovor : Od pijanog turcina.
Eh da mi je moja Hrvatska Gardijska Brigada s kojom sam gostovao u Krajini ( Bljesak / Oluja ).. Vjerujte mi, imam ja iskutstva sto se tice gonjenja vlaha u tri pm.. Ovaj put bi mogli zavrsiti kod svoje brace cigana Rumuna.. Za dom spremni !
joj jes mi drago ma jebite im majku vlasku u picku a i blize ma samo naprijed ta civ sanjonja vlashka
NO EAST NO WEST ISLAM IS THE BEST
A neka te Siptare. Samo vi njima dadnite po gujsci!!! I jesu se digli. Oni (Srbadija) kobajagi sad pričaju o nekom etničnom čiščenju?! Pa šta su oni radili pet godina? Ma daaaaaaaaaaj, to je mraka, da takve neja na svijetu!!!
"koji li si ti kreten, mater ti nabijem" Pa dajte ljudi smirite se malo nemojte psovati, majku vam vasu cetnicku usranu. Slusaj vamo! Srbi su bili u ratu sa slovencima Srbi su bili u ratu sa hrvatima Srbi su bili u ratu sa bosancima Srbi su bili u ratu sa albancima Crna Gora jedva ceka da se potpuno otcijepi od Smrdije (izvinjavam se zbog tiskanih gresaka). Pa ko je ovdje lud stoko zaostala?
A jebem li im mamicu u picku, koje su to zvijeri, pa zasto DZAMIJE palite jebem vam sve? Ako imate nesto da zavrsite, onda idite na Kosovo i zavrsite to!!! Zar niste previse grozota napravili u Bosni, kao da vas hrane sirovim mesom.
ma otice oni svi u vatru. ne treba mo se mi sikriki sto se toga tice. pitanje je samo sabura, a uz njega sve dolazi polako jedno po jedno
E jest ti i Srbija do Tokija, baš si upravu, he he he... Kolko ja vidim, od Srbije če ostati još samo Beograd i ništa drugo he he he... Kosovo je otišlo zasebe, a polako če i Crna Gora a zatim i Vojvodina pa Sandžak, he he he... Eto ti onda tvoje "velike" Srbije, he he he...
UKIDAJTE OVU POSRANU STRANICU
Da, za Nedjeljivu našu, jadni smo ti i čemerni mi Bosanci pravi, od ovih smrdljivih nacionalista ne možeš više disati a ova stranica ogledalo je naše... Umrite svi usrani koji bilo kome želite loše i koji se naslađujete vječitom bijedom ljudskom... i još i jadnim i slijepim Albancima i Srbima......
Boli me njeznik za Kosovo. A gdje je to?
HOCE SIPCI DA DOBIJU DRZAVU NA RACUN BOSNE.
Hvala Saro, ako to mislis iskreno. Pricali ne pricali, glupost ce vazda pobjediti, ali kako vazda glupost i kriminal pobjede, da pokusam odgovoriti. Kataklizma nacionalizma i svega sto uz to dolazi. Da vam kazem prijatno, mozda vrjedi. Pa hajde prijatno vam zelim NEZNANJE JE MOC.
Sto mi je ovo poznato, vazda nesto na proljece, jeli se ja to varam, rat kod nas kreno u Aprilu92' NATO razvaljivo Srbiju 99' u Martu,Sadama u Martu prosle godine, Sad su siptaroni dobili zeljeno svjetlo od Amera da krenu da se to vise zavrsi i da kosovo postane republjik. Ali onda se siptaroni nece zadovoljiti samo kosovom, pa ce onda malo i Makedonije da otmu, brzo ce se oni nakotiti. Sve u svemu rock and roll. Nevalja, stoka smo i to nam je sudjeno, nevalja vam Tito, pa eto vam ovi galofak-politicari Userite se s njima