Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
izdrzi kurzu...fabrika kondoma iz cajnica je uz tebe...
halo austrijanci. samo im prikupite IP adrese, uknjižite ih kao islamske teroriste, oduzmite im vaše državljanstvo, poništite im pasoše i opalite ih nogom u šuppak da odlete do turske. na krjau ih zavedite u kopjutere s doživotnim posjetom vaše zemlje.
Treba ga obrezat nasuho i canglama mu zakofrćiti vlaška i nacistićka mooda.
Austrija bi mogla ostati bez Kurca
Erdogan i njegovi sateliti/primitivci mogu da sviraju Kurzu.
Kurc ideš u kur_c!!!
Nije dobro sta se desava u Turskoj. Ovo sto sada radi Erdogan radio je i Staljin i ostali diktatori. Koliko je samo uhapseno profesora, nastavnika, ucitelja, novinara, sudija, uzas jedan. Pa nisu svi protiv drzave. A ispade niko ne smije kritikovati Erdogana, odmah prijetnje. Poceti ce i Turci bjezati iz zemlje jer nikome nije sigurno. A policija i ona tajna kao gestapo, turci htjeli ili ne moraju velicati Erdogana da bi sacuvali posao, porodicu, zivote. Erdogan je postao diktator.
U skladu ialamske demokracije...57 zemalja sa vecinom muslimana, ne zna se di je gore...
Vidio da i Vučiću prolazi sličan scenarij
Нормално. Цивилизован свијет је превазишао своје комплексе и отворено се угледа на Србе.
@VojvodaMujo istina haha
Kurco bit ce j.ban hehe
Erdogan ko Enver Hodza. Ma nema Turska postaje zesce sra'nje u bojama. Turska se vraca u 60 godine tj. u krs i bjedu. Erdogan mjeri ciji je veci vlastitom narodu. Da nebude na kraju trazio azil u BiH. Ovo sada usijane glave poletne, a kad se klupko odmota onda ce biti demonstracije, anarhija i raspad sistema.
mogu kurzu prijetit
Erdoan ima 50 miliona pristalica.Normalno je da među njima ima svakakvih budala i luđaka. Siguran sam da i Kurtz ima takvih pristalica. Ja sam mislio da takve stvari sigurnosne službe rješavaju rutinski i ćutke..al očito je da je danas neko drugo vrijeme..u svakom slučaju,daleko je opasniji onaj ko sa ciljem diskreditacije Erdoana plasira medijima ovakve naslove od jade koji, radi vlastite važnosti, fol prijeti visokim političarima..pa takvih budala samo na ovom klixu imaš stotine
@vinkomir4 Nisu njegove pristalice samo u Turskoj.
@vinkomir4 Naravno ;)
Vidi Kurca sto se osokolio
hitler jugendaš i top model političke scene ;)
Ma more mu ga brko glabnuti nije on svevisnji