Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova prekucala nasu Sabahetu
Bas si smotana Fato, umjesto da prihvatis dobrotu, Ali ti htjede zlato, Zato sada zivi sramotu.
:-)))))))))
To si na mobu Urabana... Pa kako si draga? Loooong time no see ;D
PRIKAŽI ODGOVORE (28)
Na video snimku cistacica fata vozi golfa sesticu
fata je gigant.
MA NEMOJTE TAKO LJUDI- ONA JE HTJELA TAJ MILION POSLATI U BOSNU KAO DONACIJU .....
Oooooo Fato, yebala ti svoju blesavu materešinu ... Pa s kim se ti misliš zayebavat ...!!!
Ako je Amerika,ne znaci da se bas svi snovi ostvaruju!
Tetka Fatima je izrazito skromna zena.
osramoti bosance i hercegovce sram te bilo.
Ma znaju oni da su balkanci najveci prevaranti na svijetu.
Pokusala je. Nije ti sala tuziti policiju. Nema veze. Bez rizika nema ni profita.
To Fatima, rodila te majka. Hit and run :-) Samo za Fatu od Sase https://www.youtube.com/watch?v=FdgqUxclgK0 Vise srece drugi put :-) "Fuck tha police".
Da je babi mudo bila bi deda :)
2010 uhapsena , a 2013 nosi kese, pa fudbaler povredi ligamente pa kroz neko vrijeme ponovo igra. Americka policija il ti zastitnici kapitalizma, pucaju ljudima u ledja, bahato je to, vjerujem da su i Fatu povrijedili.
Hahaha, trebaju je ***rtovati u BiH, ovdje se kradu milioni! Ovdje vara ko koga stigne. :)))) Ovdje da je onom ko odlučuje obećala pola para, dobila bi odšetu bez ikakve provjere. E Fato, Fato jadna bila. Pa stvarno, kako ne možeš micati rukama, hahaha. Jao vica! :))))))
* D E P O R T O v A T i * Nije mi jasno da je ova riječ cenzurisana?
@drinski_andric, opet ti generalizuješ? Šta sam onda ja koja nisam lopov. Nisam klasična? :))))) Pa zar ti ne pada na pmaet, da u svim nacijama ima lopova. Briga njih za naciju, misliš da im je stalo do nje? Njima je u glavni kriminal. Nemoj da ti ja sada nađem nekog Srbina lopova. Ali nikada, baš nikada ne bih imala snage kazati klasičan Srbin, lopov. Da li si ti normalan?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Sta ima milion
Spremacica u Glfu VI,to je Amerika