Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@dajk A da ti UGURAMO dajak ? Sta velis ?
Ne znam cemu tolika prasina, pa zar ga vi gore niste primali cijelo djetinstvo u crkvama..tj. rckvama?? Ovdje se radi o dva punoljetna muskarca...a vi ste tada imali od 6 do 14 godina. Sada shvatam zasto toliko burno reagujete...traume iz djetinstva.
o kakvom crnom isusu ti pričaš blesane. još jedna od semitskih ludorija.mi bijeli europljani srećom smo se riješili semitskih židovsko-arapskih bajki kojima su dva tisućljeća držali ljude u mraku.ludo jedna uopće mi ne spominji te spodobe iz semitske mitologije.inače židovi i arapi su krvna braća,isto sjeme,ista vjera pogana,ista narav podla,neradnička i pljačkaška isti modus zaglupljivanja budala adem-adam,marija-merjem,isus-issa,abraham-ibrahim. ove arapske crnčuge su čak bile toliko lijene da se nisu potrudile niti preinačiti bratsku bajku.
@ dajk: a ti vlašino, čiju ti vjeru slijediš?! isus bezbeli rođen u po europe pa ti uzor, mamicu ti glupu!
bože kakva odurna crnčuga.i vama bosancima su to uzori i slijedite njihovu \"vjeru\"? mislim,ja takvom crnom smeću ne bi uopće dozvolio da prelazi bospor ili gibraltar a kamoli ga titulirati.svašta.....uglavnom odvratno.
A sta bi tek vlasini uradio kad je ovako svog ubio.....cuvajte se nevjernici, cuvajte.....ha ha ha ha ha ha
Zapad mu doso glave.Ko sljedi jedan narod on njemu i pripada.MUSLIMANI SU CISTI OD OVAKVIH.
muslimani, docepali se para, odmah na stolicu struju
Jest ovaj bio napaljen :)))
@ ukrina: puše q-rac ko i ti što radiš vlašino!
Zasto suditi covjeku ? To je dio njihove kulture i normalno da covjek ne osjeca krivnju.
ovi arapi se zesce stekaju u guzu..
Stekam brzo u guzu arapima.
ubi govno arapsko jebmu familiju