Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije mi jasno koja je svrha zabranjivat ljudima ono što oni žele ... ? ? ? Ako netko želi piti pivo, uvijek će naći načina i da ga popije i onda svaku svrhu gubi ovo NASILNO zabranjivanje .... To bi jednostavno trebalo da bude odluka svakog pojedinca ... ! ! ! !
Ne mogu to nasili islamisti iz S.A. da shvate.
prohibicija OFF, prostitucija IN = S.Arabija
Sta bi sa ona dva princa?Jedan koku vozio a drugi karo slugu!Po serijatu-za prvo kamenovanje a za drugo let sa zgrade!Iki je serijat selektivan, a kolijevke islama i kurca!
Ode glava na panj zbog lažnog Pepsija...
Nekome ce glava da leti ... :)
A ja vam pive i klinca. Otkad je heineken bio piva? Bolje te spuca red bull nego ova pisalina. I jest vala ko izmisljena za one magufe sto ni sarajku nisu u stanju popit do kraja. Mogli ste ih komotno i pustit, ova piva nije haram.
Ne pusim druze. Al volim popit pivu, a ne neke djecije sokice
Vehabijsko licemjerje: Saudijska Arabija je jedna od vodećih zemalja u svijetu, po iznosima koji se troše na reklamu piva. Doduše, bezalkoholnog
Kakva je Heineken brlja, ne bi baš neko ni primjetio razliku, da greškom popije
Kod nas te niko na granici ne gleda. Daš graničarima paket ovoga i miran (ne svim naravno, ali malo ih je koji rade svoj posao časno i pošteno, kao i u svim drugim oblastima).
Najzdravija za piče je voda, a očigledno ovi saudicije neznaju, da u pivu ima više od 90% vode
aha,neko će dobiti kandžiju po leđima
zabranjeno voce je najdraze
Nerekoše je li bezalkoholno..?!
Pa heineken je, ko da jest :-D
hahahah ja kakav šverc komerc...........cuj piva u pepsi limenki, smješno
Ne smiji se, izmucka pivu :-D
njamy... heineken