Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Latifa,poserem ti se na svaki cvijet koji budeš posadila...ulaži u obrazovanje ,nauku, niko ti u Saudiji ne zna ni sijalicu napraviti!
...kod nas ni čačkalicu...šeici školuju najsposobnije, i bez nafte će dobro funkcionisati...
...nije članak o bakiru :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sramotno jeftino... tačno bruka kraljevsku lozu.
Sta ce ih brukat', ta samozvana kraljevska familija je narucila jahtu za 400 miliona $.
....samozvani su osnovali državu...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sad ce i meni plata ovo koji dan pa cu i ja sebi svasta kupit da jedem..joj jedva cekam!
Sve je islo preko Mihrije Pelak, samo gledajte kad se pojavi sad jos 5 vlasnika;)
Generalno mi se gade.Svoje pravo lice pokazuju kakvi su kada je u pitanju Gaza,Palestina,Sirija,Egipat. Po stavu "samo nedirajte nas" a ako nas ko napadne kao sto je Irak napao Kuvajt,mi imamo dpvoljno da platimo Amerima da nam otjeraju neprijatelje iz nase pustinje.Ma meni su fij. Kada ih vidim kako nabrekli u svojim zlatnim odorama sjede u svojim zlatnim salonima i foteljama prosto mi se povraca. I kod nas dolaze samo da sopinguju,zato sebi grade Alshidije i resorte van grada.A nase zene ce im irgetiti po vilama. Ali nix ulaganja u neku proizvodnju,jer su i sami navikli samo na kupiti gotovo.Nigdje fabrike sa glave.Nego dobra im klima se se malo pobjegne iz pustinjske vreline,jeftina im sve a kada se zazele luxuznog soppinga onda malo do Londona pa do Minhena ako treba i do neke luxuzne klinike na povrat djevicnosti.
Ima se moze se:)
-____________- osjeti se recesija i kod nje..
pa za to može kupit komplet teritorij Palestine, koji Izrael otima decenijama. Al' kome je još do toga, pa je l' Bogati? Bolje svom dupetu kupit neko imanje u nekoj Italiji od tamo nekog švicarskog predsjednika! Kakva vjera bolan, koja braća, kakvi bakrači. Čuj saudijska dinastija? Čuj brojni pripadnici u luksuznim objektima?? Gamad licemjerska. Mrš!!!
Mogla je i ona napraviti dzamiju na Alipasinom :)
to je kupila od toplog obroka, sta je s platom ?
nafta je cudo...
Boli me *** iskreno.
povalit ce ziranta ko da gledam
"Ima se,moze se" ...dok je svijeta i vijeka,uvijek bilo i bit će.
i ja sam kupio golf 2 za 1100KM pa sta,,,, doduse cijenio ga je 1200..
Nek bude sa srecom i haijirli da ga vozis:-)
E jesam je izlevatio,ja imanje kupio od Joce Amsterdama za par miliona a ovoj prodao za 50 miliona evra... :DDDDD
Jbg, tako se radi kad neko ima više u đzepu nego u glavi, i ja bi je podero.
Jebi se Bakire, i tvoja bi hanuma mogla ovako da si bio pametan proglasiti "Republiku Bakiristan", ovako joj poklonio "bijednu" bolnicu. Joj al ču ja najebat kad se sledeči put pomolim na granici Bosne, sve oni prate sta mi seremo ovdje, hehehehehehehehe"