Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudan vakat doso grad za zene ,pederi usvajaju djecu u bijeloj kuci ivtari se sve same novotarije .
boze sacuvaj...ovo je gora diktatura nego u sjevernoj koreji.
svaka zena koja svaki dan radi medju muskarcima zna kakav ce ovo raj na zemlji da bude... ides na posao,a nigdje nijednog nad*r*k*an*og mu*d*onj*e... ljepota, moze li se aplicirati za neki posao tamo?
Kad vidim onu pokrivenu, podsjeti me na moju mamu iz ljepsih, osmanskih vremena...
Ko ste vi da govorite nekome kako ce da zive ... Prave ljudi sebi za svoje pare,ko ima pravo da im zabrani ??? osim toga zene Saudijke to100% podrzavaju... Osim toga neradi se o gradu u kojima ce zene zivjeti .. Gradi se industriska ili ekonomska zona u kojoj ce zene moci da rade u tekstilnoj, farmaceutskoj i prehranbrenoj proizvodnji u kojima ce one biti sefovi i menadzeri a ne kao licimjera na Zaopadu u kojim zena ima neko pravo ali ipak na kraju je muskarac sef iznad nje koji donosi odluke .
Najmanje jednom dnevno to treba upraznjavat, ako ti ne znas sto zna ona
č
e tu bi bilo dobro bit gradonaćelnik . uf
Sad ce tu orgijanje poceti nevidjenih dimenzija.
Tuga je savladala nase kockaste glave sa izduzenim vilicama i balama ispod nosa zbog neuspjeha domaceg tenisaca iz Francuske da sprijeci osvajanje turnira igracu nasih predaka.Sa a.lahom medju zubima i sa prasnjavim ikonama na tavanima koje su nam djedovi ostavili,navijajmo za njihove protivnike. Car Murat: ne stvorismo Srbinu veceg neprijatelja od Srbina poturice.
i onda se cude sto su bas ove pokrivene lezbejke :D:D
SAD CE SE KHURAVE SAMO PHRCAT LHEZBIJSKI,I OVA HARABIJA JE CIONISTHICKA ZEMLJA
Otok Lesbos
NEMA BOGA ... zasto nam trebaju podjele na ove i one, zasto se tolike pare troše na gluposti (grade gradovi zbog nekih arhaicnih bajki) , ratuje i slicno... evo za ove okorjele s muslim strane kojoj sam pripado donedavno http://answering-islam.org/Quran/Contra/ashraf.html kontradikcije u Kur\'anu, zar ih smije biti ako je rijec o necem sto je stvorilo svemoguce, idealno bice, bice bez greske, u djelu koje se posljednjih 14stoljeca prenosi islamskim svijetom nepromjenjeno ... i tu ima toliko drugih stvari al ova je najocitija, islam je djelo muhameda i njegovih ahbaba ... nikakvi bogovi i bakraci, to je prosto prepisivana i uljepsavana prica, pocevsi od egipcana preko gilgameša, krscanstva...
podrška braći saudijske arabije iz sarajeva , i kod nas treba uvesti šerijat , ženu istući bar jedanput dnevno .
mozda nesto sutra na dobro i izadje...kralj uvidio neide bas sa pobunjenicima u siriji,i da bi on mozda mogo biti sljedeca karika u lancu udara od zapadnjaka,pa zove necka u pomoc....u ovim mubarek nocima mozda bude na pomolu jedinstvo medju muslimanima sutra u meki...sretno...a erdogan nek se rukuje s hilary....i nek dovede tursku na rub ponora....
Vidi im se na faci da vole kitu ko majmun bananu.