Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidjećemo kad Iran bude napadnut, hoćel skidat rakete.
Kao i u 0vom slucaju nece pa zasto da djelovi raketa i drona padaju po njima lakse i pustit da prelete manja steta vidi se u rusiji gdje padnu sruseni projektili i drone!!
Ne smije niko prdnut protiv Irana. Jasno su rekli da će uništiti sva naftna polja na Bliskom Istoku i svijet baciti u neviđenu globalnu ekonomsku krizu a time i svjetski rat.
Hoćemo li ikada dobiti odgovor od USA zašto je nuklearni bombarder B1B u niskom letu nadlijetao Sarajevo ? Da nas zaštiti ? Malo morgen, s te visine se vidi luka Konstanca u Crnom Moru tj Krim.
Snimo gdje držimo oružje za ne daj Bože
Konstanca je u Rumuniji.Na Krimu je Sevastopolj.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Munafici
Ja, i?
Ovdje svi lazu..
Dosli tobe,moraju znati da su poslije Palestine i Irana oni na redu,ovi njihovi prijatelji to podmuklo rade.
ne moze vas ni Miljacka oprat pudlice cionisticke
derpe usraski daj odhebi vise od mene nisam ti ja derpe na pogresnoj si adresi trebas da nades nekog crnca da te malo ispuni s 30 cm ko tvoje uzp-ovce sto trpaju crna braca u Haagu i usput j..o ti zmajo cijelu katolibansku zensku porodicu
Ja mislim da su ova nuklearna oružija prenapuhana (overrated) u smilsu zavisno od geograksog poližaja, koliko vremena treba da dodžu do cilja, I koliko država treba da preleti što znači da zemlje preko koji projektil leti mora da zatvori svoj zračni prostor ili da bude o tom obavješten. Ali opet mogu se lahko I strpati u Bombarder I izbaciti.
Tvoj pravopis je overrated, 'bem ti oružije.
Niko nije upotrijebio nuklearna oruzja i budi sretan da nije. SAD i Rusija imaju po 6000 komada i to je nemoguce zaustaviti. Postoje visestruki nacini dostave od balistickih projektila, krstarecih raketa, bombardera, podmornica a sada i hipersonicnih raketa sa nepredvidivim putanjama. Balisticki projektili npr nose i na destine bojevih glava od kojih jedan dio laznih
Polahko doce i na vas red samo lagano
Musliman na muslimana...bravo
Ne more vas 100 voda oprati i jos vam je haram da lazete cionisticke ste sluge nista drugo
Sadama je vlastiti narod izvukao iz rupe u zemlji, Gadafija iz kanalizacije. Odakle li će izvlačiti ove kraljeve, prinčeve i princeze?
Smecari cioonisticki