Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Usrali se od straha,ono bas..Ja glupog clanka...
ma jok! samo vas balkanske vlahe porokat i naselit zemlju civilizovanim narodima. zali Boze ovako lijepog komada zemlje da ga vi peksini naseljavate. bilo ko: cionisti, eskimi, afrička plemena, svi su uljudniji od vas. akcija za cist i lijep moj Balkan
Daj ne S-E-R-I vise ovdje po muslimanskim sajtovima...idi u svoja U-S-T-A-S-K-O ---- C-E-T-N-I-C-K-A legla pa tamo siri svoju mrznju prema muslimanima. U njihovim kucama ih ne diraj!!! Kao sto vidis nista korisno, osim mrznje svih posjetitelja, ne dobijas. Islam i muslimani nastavljaju jacati a ti to nazalost ne mozes promjeniti.
Vjerovatno zemlja sa namanjim brojem homoseksualaca jer je u toj zemlji homoseksualizam zabranjen/nepoželjan kao i blud. U toj “džamahiriji” za razliku od “naprednoga” Zapadnog Balkana, npr: BiH, Srbije ili Hrvatske, skoro da i nema krađa, pljački/razbojništava, silovanja, ubistava…Radnje,npr. za vrijeme molitvi se ne zaključavaju. Šta misliš da kod nas neko ostavi otvoren butik i ode ? I imaju besplatno zdravstvo,kao i školstvo svih nivoa, za sve svoje državljane. A plaće su prosječnog Saudijca veće za nekoliko puta nego u našim “naprednim “ demokratijama. Ali predrasude prema muslimanima iI islamu su čudo, zar ne?
hehehe ja sam bio u t.ehe.r.anu i u gradu im bukvalno kana.li.za.cija tece u kanalima pokraj puta. malo prohodaj isla.mskim svijetom i vidi kakvo im je stanje sa cisto.com i higij.enom. nemoj sve vjerovati sta kaze saff.
je je cionisti i amerikanci po cijeli dan misle na muslimane, to im je fetis ;-))), nego sta jos kaze saff ;-)))
sreca da i saudi imaju istrenirane orlove pa mogu da iyraelcima piiip piiiiiiiip piiiiip:D
Skola... znanje... obrazovanje... dragi moji... skola... znanje ... obrazovanje...
a to je zato sto se religije mogu tumaciti kako god hoces, te je i svaki covjek tumaci onako kako njemu odgovara. izabere ono sto misli da treba slijediti, a izbaci ono sto misli da ne treba. jedini pravi muslimani su vehabije. dok to ovi \"umjereni\" muslimani ne shvate i ne odreknu se religije i vehabija, tesko da ce biti napretka.
http://www.youtube.com/watch?v=q6EYKoScRjk&feature=related
tako je mamlaze, sve sto je zaostalo i lose nema veze sa islamom nego su zato krivi cionisti, mali zeleni, marsovci, crveni kmeri i sl. islam bi to sve kao bolje da nije ovih navedenih. idi zakopaj se ziv u rupu i ne izlazi iz nje IDIOTE nakljukani dzamijskom propagandom. Idi citaj SAFF, je.bo te on !!!!!!!!!!
Hahahaha, glupi i nadasve dvolicni Arapi. Saudi Araija je zemlja sa najvecim borjem homoseksualaca. Hipokrizija je stanje svijesti 99.99% gradjana te \'dzamahirije\' ! Naravno\'dzamahirija\' ( demokratija) pod navodnicima jer oni ni d od demokratije nisu u stanju ispostovati !!
Sreća pa je stric skonto,... :D
tugo Bozija,tolike pare u arapa,a da bar iskoriste za obrazovanje....eee ptice ih uhode,sta ce biti sledece?... kakva je to kocnica od vere,da te toliko zaglupi da u istrazivanju ptica vidis sumnjivost ILI JE PRETERAN KUKAVICLUK! NE DAJ BOZE DA SU SRELI ZIVOF IZRAELCA DOBILI BI EPI NAPADE,KO NJIHOV PROROK MUHAMED!
facepalm.jpg
izrarelske ajkule u sharmu, izraelske price u arabiji...dr dolittle je cifut izgledai nesto ne voli muslimane