Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hoce, djeda Mraz ce da im spremi ugovor za pomirenje.
Dogovor visi u zraku, samo da se Palestinci odreknu prava na vlastitu državu i da zaborave da su ikad živjeli u Palestini, i to je to... Izraelci su izrazili spremnost da se dogovore s Palestincima, ali ne mogu se oni odreći prava Palestinaca u njihovo ime, to trebaju uraditi sami Palestinci i dokazati na taj način da su tokom ovih 70 godina konačno sazreli za jedan ovakav historijski dogovor.
ne bi bilo prvi put niti bi bili jedini narod u povijesti civilizacije a definitivno nisu ni zadnji.
Doktore,suzi mi oko i doktor mu ga SUZI :))
ne razumijete,oni ce srusiti palestinu i niko ih nece zaustaviti jer mi vjerujemo onima kojima ne treba.I citav svijet im vjeruje,ne znaju sta oni rade dole i ne interesuje ih.Izraelci će docekati antikrista(dedžala) budite spremni jer i oni su spremni.
Ovo je samo još jedno dopuštenje na okupiranje Palestine! Pa đubradi jedna, umjesto da smirite tu Izraelsku gamad vi želite da ih približite jedne drugima. Nikada Bošnjak neće Srbinu halaliti RS, tako ni Palestinac Jevreju Izrael!
pa sta tebe briga za Palestince
Mir je vrlo moguc i vrlo jednostavan: -Izraelci samo trebaju da sve okupirane teritorije vrate Palestincima, -da dozvole Palestincima koji borave u Izraelu da slobodno ispovjedaju svoju vjeru, -da Palestinci u miru bez mijesanja Izraela ili nekih drugih svjetskih sila organizuju i urede svoju drzavu.
ili da se private posla ane kamenicama...neradnici zive od socijale sto im svjet daje
od Palestinaca se trazi samo jedno;da nestanu.