Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U čitavoj svetskoj istoriji postoji postoji (nikad objašnjeni) fenomen da su najradikalniji borci protiv došljaka i \"nepoželjnih\" naroda ustvari i sami bili stranci (jedan od primera je i Hitler koji je u tadašnjoj Njemačkoj takođe bio došljak iz Austrije ali primera u istoriji je bezbroj). Najnoviji primer je Nicolas Sarkozy, sin mađarskom emigranta Pala Sarkozya koji se veće duže vremena ističe prilično radikalnim istupima protiv stranaca.
Ma je li , a kad ste osnivali kolonije i uvozili robove , nije vam smetalo. Daće bog pa ćete biti najcrnji u Evropi ;) 80% igrača fudbalske reprezentacije vam je crno ;)
kud nisu polovili kad je tvoj caca iz Madjarske doso u Fr, kreten samoljubljeni!
DOK SU KRALI PO AFRICI I OSTALIM KONTINENTIMA NIJENISTA BILO PREVISE
Paniglu, smetaju njemu muslimani, ko i svima normalnima, ha ja
\"a sranja u Francuskoj (nicija zemlja bis)\"
Francuskoj kao i drugim drzavama zapadne evropse je potreban uvoz stranaca zbog visokog nataliteta i zadrzavanju postojeceg zivotnog standarda. Problem je u tome sto u Francuskoj kao i drugim evropskim drzavama ima jako mnogo sposobnih, skolovanih, kulturnih i finih stranaca koji su dobri i za sebe i za te drzave u koje su se uselili. S druge strane isto tako ima jako mnogo nesposobnih, neskolovanih, nekulturnih i problematicnih stranaca koji nisu dobri ni za sebe ni za te drzave u koje su se uselili. Ovakvih jednog dijela problematicnih stranaca zele da se oslobode i liferuju ih napolje sve ove drzave zapadne evrope sto je i logicno.
Tebe je bezbeli sklepao jedan ARAP,pa imaš kompleks manje vrijednosti.
Da li želite da zaradite, ali nećete radno mjesto, ili posao? Ostali bi ste kod kuće, ali želite redovna primanja? Student ste, ili trudnica, i treba Vam novac, ili dodatni prihod? Onda Vam treba ovaj posao.Nema ulaganja, 3-4 sata dnevno je dosta da bi ste zaradili nedeljno između 100 i 400 eura. Ako imate više slobodnog vremene, onda i više. Nema nikakvih ulaganja . Bilo kada možete odustati, a ono što ste zaradili to ćete dobiti! Šta Vam treba za ovaj posao? Internet pristup, računar, minimalno poznavanje rada na računaru, a ostalo samo zavisi od toga koliko ozbiljno mislite. Vredi probati , zar ne? Za više informacija, pošaljite e-mail: [email protected]
Ma kivan je jer mu crnci i alžirci cepaju ženu k.u.r.v.u
Žalosno je kako jedna velika nacija može za predsjednika da izabere jednog nemoralca. Žalosno.
a prvi si ti stranac SARKOZY ti si MADJAR porijeklom.....
http://www.youtube.com/watch?v=Pmwo_UQ61KY&feature=related
... potpuno je upravu !!! ... Svaku naciju danas mozete otprilike zamisliti kako izgledaju ... bilo da se radi o karakteristikama lica, tenu koze, boji i kolicini dlaka po licu ... JEDINO FRANCUZ VISE NE POSTOJI ! ... toliko su primili doseljenika da su se izgubili jos prije nekoliko generacija ... sad nista nece postici samo mogu bez potrebe zatezati odnose ...
A trećii i najreprezentativniji uzorak/ primjer si ti
Ja stvarno ne mogu da vjerujem šta ovaj lik trabunja. Ej pa ovi naši su med i mlijeko kad cujem izjave ovog Sarkozija. I što je najveća tuga ti isti francuzi nama seru o ljudskim pravima a biraju ovakvog lika za predsjednika
NI MI KOJI SMO DOSLI JAKO DAVNO, GUBIMO POSAO!!! JER IMIGRANTI RADE ZA MINIMALAC I TO SE ISPLATI NASIM VLASNICIMA! MNOGE FIRME SU SE ISELILE U EX JUGOSLAVIJU, KADA SAM PITALA SEFA \"ZASTO!\"? REKAO JE:\"ZASTO JA DA PLACAM 1 RADNIKA? KADA ZA TE NOVCE MOGU PLATITI 5!!! A PRI TOM MOJ DOBITAK JE MNOGO VECI!!!