Finansirao predsjedničku kampanju
70
Sarkozy od Gadafija dobio više od 50 miliona eura
Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ovo francusko madjarsko Đ U B R E mu noz u ledja i napravilo agresiju na libiju...i NE IDE U HAAG????? ZASTO?? ONJE GORI OD KARADJICA PLEME MU J E B E M ISKOMPLEXIRANO
Kao prvo, Mouamer Gaddafi je heroj !!! Kao drugo, Sarkozy je govno, jer ako je ovo istina, onda je ovo klasičan primjer, kada ti neko, u koga si vjerovao, zabije nož u leđa, i to ono mučki !!! Mouamer Gaddafi je heroj !!! ☆ Mouamer Gaddafi je heroj !!!
Ne znam šta vam je tu čudno. Sarkozy je političar. Treba li nacrtati ?
Ne razumijem zasto podrzavate Gadafija koji je bio na Milosevicevoj strani? Moze li mi to ko objasniti? Jeli vam pamcenje na nivou zlatne ribice?
od Karadzica moze biti gori jedino Mladic. ;)
Meni je zao Gadafija , a ovaj Sarkozi je jedna odvratna njuska..
ovo vam novost? pa dok je bio ziv rekao je da je dao stotine milijuna sarkoziju, berluskoniju i mnogim drugim politicarima i da su ga na kraju svi prodali da mu ne bi morali vracati ili se barem oduziti na neki nac. on sam je rekao da ga samo njemacka nije izdala i da su mu jedini ostali prijatelji
@ bosna da, slažem se
Pa tako su nekako i uradili. Tita vise nije bilo a Jugu su unistili i dali fasistima da je kasape. Sve je jasno, odavno.
Ne dozvoljavate komentare. To imate jednog ili dvojicu koje placate da sami sve pisu il sta???
Ovaj Sarkozi i lici na mafijasa. Kada su normalni ljudi ovo isto govorili oni su spremili unistenje Libije...I to su ucinili zbog vlastitih interesa....Kakve price o "arapskom proljecu"...u to jos samo budale mogu da vjeruju.....
Gadafi je bio obično munafik (licemjer) koji je širio neke ideje o pan-islamizmu i istovremeno podržavao Četnike dok su klali, silovali, rušili i protjerivali muslimane u Bosni.
vidi sarkozija izdajice.
Ovaj ljudski rod je toliko pokvaren da bih nekad više volio da sam rođen kao konj, a ne kao ljudsko biće.
da su jugoslavija i tito postojali u današnje doba danas bi zapadna imperijalistička bagra pomagala ustaše, čete i bošnjačke fundamentaliste da ruše jugoslaviju. kada bi je oni srušili onda bi im uveli režim kakav imamo danas, radimo za sitnu paru, a svo bogatstvo se slijeva u džepove bankarskih lobija. ista situacija je zadesila libiju i gadafija a sad se događa u siriji. na svu sreću sirijski narod nije tako naivan i glup i svjestan je posljedica koje bi imali da im fašisti dođu na vlast. libija i mi smo im najbolji primjer.
Ovo je kao neka novost?
ko olbrajtova i klinton, a da ne spominjem klarka,od kosovara nisu nista primili,mozda malo klikera