Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Dzemila da kupi citav Essex :D Salim se,dzabe joj sve ako je nepokretna,al bar je djecu obezbjedila i unuke.
ja nesretne price :( ali barem na kraju malo sretnog zavrsetka
U nas beba umre i niko nista! U kojoj mi vukojebini zivimo *** nas svak!
Kako misliš niko ništa?
U Bosni bi dobila 0.0000001 miliona maraka. Tuzna prica, ali bar nek je svojim sinovima obezbjedila buducnost, sto joj je ocito i bio osnovni zivotni cilj.
Samo sto Dzemila i njena sestra imaju restoran vec desetak godina u Essexu . Zali boze nastrada zena radi fabricki neispravnog sjedista .
Da joj se to dogodilo u BiH, dobila bi govno.., a možda i platila kaznu.
Pouka je da se I u najvećoj nevolji, kada sve nade potonu, čovjek treba boriti do kraja... kod nas nažalost posebno zadnjih 20 godina uče nas da se oslanjamo na sudbinu... pa se mirimo i sa najgorom nepravdom....
Tako se to radi u državama sa iole zdravim pravosudnim sistemom. Da si ti bogdom ostala zdrava, jebeš milione, al' barem ti je sada potomstvo osigurano, možeš komotno lordovsku titulu kupit.
Al' logično ne u SAD-u, nego u Britaniji :)
*** milione kada ostanes ne pokretan .
kad se davno zaboravljena rodbina pocne sad javljati 'nako....
Ovo lijepo zvuči, ali koliko poznajem stvari u američkom sudstvu, da bi mogla da pokrene tužbu sa ovolikim odštetnim zahtjevom, trebalo je mnogo nula da bude na čeku da se pokrene mašinerija. Najvjerovatnije je neka bogata advokatska kancelarija snosila sve troškove, tako da će nesretnica moći dobiti 10-20% posto od sume, minus porezi.
..joj amira ti se razumijes u americko sudstvo... tamo ti lete tuzbe od 1 dolara pa do stotina triliona...nema biranja...toliko je konkurencije i advokata dda se prakticki jedu i biju za svakog kupca... nije ti to vilajet gdje su svi na budzetu pa nece da te primi za bilo kakvu vrstu tuzbe!
Otkud Amerikanci na klixu...hahahaa
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Subhanallah, pa cijela nam Bosna toliko ne vrijedi
ne do bog nikom' da na taj nacin "zaradi" pare..
nije zaradila vec je to pravda.
Kakav crni sretni završetak žena nepokretna.
Zdravlje nema cijenu ! Al ovim novcem sigurno moze obezbjediti svoju djecu !
Lijepa cifra, žao mi je što to neće potrošiti kako bi ona htjela, ali barem će je neko spomenuti, a ni to nije malo !
Stišaj euforiju, ovo je prvostepena presuda.